Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Amarok. Prestižni pickup. Maksimalni užitek v vožnji.

Dogovorite se za testno vožnjo. Preizkusite ga na testni vožnji. Brezkompromisen na terenu. Temperamenten na asfaltu. Novi Amarok ima vse, kar pričakujete od ekskluzivnega multitalenta prestižne kategorije: športno obliko, robustno zasnovo in izjemno moč. Z zmogljivim 6-valjnim turbodizelskim motorjem s 3-litrsko gibno prostornino doseže maksimalno moč 190 kW/258KM in navor 580 Nm. Odločite se za testno vožnjo in spoznajte zmogljivosti Volkswagnovega prestižnega pickupa.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Amaroka iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Amaroka iz različnih zornih kotov.

Glavne značilnosti

Tehnologija
Terenska vožnja
Tovorni prostor
Zunanjost
Udobje
Radijski in navigacijski sistemi
Varnost in asistenčni sistemi

Zmogljiv, da mu ni para.

Kombinacijo 8-stopenjskega avtomatskega menjalnika in stalnega štirikolesnega pogona 4MOTION ponuja samo novi Amarok. Pogon tipa 4x4 s samozapornim sredinskim diferencialom torsen je posebnost v segmentu pickupov. Zagotavlja uravnoteženo osnovno porazdelitev pogonske moči v razmerju 40 : 60 za vožnjo po utrjenih cestah in tudi neutrjenih terenih.

Zasnovan za maksimalni užitek v vožnji.

Asfalt, zemlja, makadam. V novem Amaroku boste na skoraj vsakem terenu doživeli izbrano udobje vožnje na najvišji ravni. Odlikuje ga namreč kombinacija povečanega odmika od tal, optimalne stabilnosti karoserije in preverjenega štirikolesnega pogona 4MOTION. Rezultat: dovolj vlečne sile v skoraj vsaki situaciji, tudi pri visoki priklopni obremenitvi in visoki masi koristnega tovora.

Najširša tovorna površina v njegovi kategoriji.

Noben drug pickup se ne more pohvaliti s tolikšno širino med kolesnima ohišjema: ta meri kar 1.222 mm in omogoča celo prevoz euro palet v prečni smeri. Pa tudi sicer tovorni prostor s površino velikosti 2,52 m² prepriča s svojimi merami - na primer s 508 mm visokimi stranicami kesona in z nizkim spodnjim robom, ki je od tal dvignjen le 780 mm.

Dinamičnost novih dimenzij.

Markantna podoba: prestižni model Aventura stavi na športni zaščitni lok in cevaste profile za pragove z LED-vstopnimi lučkami. Poudarjeni robovi odražajo možati značaj vozila, kar velja tudi za zatemnjene zadnje luči in za edina 20-palčna aluminijasta platišča v tej kategoriji.

 

Največja prostornost v tej kategoriji.

Notranjost novega Amaroka prepriča z obilico prostora in s številnimi odlagalnimi možnostmi, med drugim s predalom na armaturni plošči, prostornima predaloma pod sprednjima sedežema in štirimi držali za pijačo. Številni dodatki bodo poskrbeli, da bo vožnja potekala udobno, vi pa boste na cilj prispeli še bolj varno.

Nova vozniška kabina: udobna in moderna. Dovolj prostora za vse, česar si poželi srce. V novi vozniški kabini izstopajo številne praktične rešitve, npr. najsodobnejši multimedijski sistem z mobilnimi spletnimi storitvami.

Maksimalni užitek v vožnji. Z gotovostjo.

Varno po skoraj vsakem terenu: novi Amarok je kot edini pickup v svoji kategoriji prvič serijsko opremljen s funkcijo večnaletnega zaviranja, od motorja z močjo 150 kW/204 KM naprej pa tudi s 17-palčnimi zavornimi koluti spredaj in 16-palčnimi zavornimi koluti zadaj. Poleg tega funkcija stabiliziranja prikolice učinkovito preprečuje zanašanje prikolice.

Predstavitveni film

Ena ideja. Eno letališče. En avto. Dokaz zmogljivosti.

Courchevel v francoskih Alpah. Eno najbolj ekstremnih letališč na svetu. Dolžina vzletno-pristajalne steze: le 537 metrov. Na koncu pa le še strmina. Oglejte si moč in preciznost novega Amaroka pri spektakularnem manevru na 2.000 metrih nadmorske višine.  

Začnite predvajati videoposnetek

Nadaljnji koraki