Meni
Zapri meni
Zapri

Amarok Aventura

 

Za pustolovščine v najprestižnejši kakovosti

Prestižni model Amarok Aventura zna pritegniti pozornost - tako na vaši naslednji pustolovščini kot na področju dizajna: posebnosti, kot so športni zaščitni lok1, cevasta profila za pragova iz legiranega jekla z LED-vstopnimi lučkami, zatemnjene zadnje luči in 20-palčna aluminijasta platišča vam zagotavljajo svojevrsten nastop.

Ustvarite si svojo sliko o Amaroku Aventura

Ekskluzivna zunanja oprema

Prijetno vznemirljiv že na prvi pogled.

Aventura pomeni pustolovščina. In pričakujoče vznemirjenje se pri Amaroku Aventura začne že ob prvem pogledu nanj. Športni zaščitni lok v barvi vozila z logotipom Aventura, kromiran zadnji odbijač z vgrajeno stopnico, zaščitna mreža hladilnika z dvojno kromirano letvijo in številne druge oblikovalske podrobnosti bodo vsako od vaših pustolovščin naredili še bolj ekskluzivno.

Udobna notranjost

Preprosto udobno – vstopite in preizkusite

V Amarok človek z veseljem posedi še kakšen trenutek dlje. Pa naj bo to zaradi uživanja v razgledu, ali pa zato, da se še en trenutek dlje poveselite prave vrhunske kakovosti. Sedeži so resnično udobni in položaj voznikovega in sovoznikovega sedeža ergoComfort je mogoče do milimetra natančno prilagoditi vašemu individualnemu profilu sedenja.

Užitek v vožnji

V njem je prav vsak trenutek resnični "Ahhhventura" trenutek*

Ahhhh. Zato, ker motor z močjo 190 kW (258 KM) svojo celotno zmogljivost pokaže šele na zahtevnem terenu. Zato, ker so poti s prikolico sedaj končno zabavne. Ali zato, ker je večfunkcijski usnjeni volan tako prijeten na otip. Amarok Aventura vas bo navdušil s številnimi drobnimi presenetljivimi trenutki.

Več informacij

Individualne nadgradnje

Odlično pripravljen na skoraj vse

Za uspešno izvajanje naročil je potrebna prava oprema. Mednjo sodi tudi vozilo, ki je optimalno prilagojeno vašim potrebam. Realizirati je mogoče avtomobilske rešitve po meri: od vozil s hladilnikom, reševalnih vozil do vozil za prevoz invalidnih oseb. Z našimi vozili je možno skoraj vse.

Več informacij

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen