Meni
Zapri meni
Zapri

Amarok Canyon

 

Pozor: zverina!

Amarok Canyon je tako divji in mogočen, kot je videti - tako je popolno opremljen za skoraj vsako pustolovščino. Njegov motor V6 TDI z močjo 150 kW (204 KM) je kombiniran s stalnim štirikolesnim pogonom 4MOTION, vključuje pa tudi terenski ABS. Pripravljeni na divjino!

Ustvarite si svojo sliko o Amaroku Canyon

Pristen terenski videz

Razburljivo drugačen. S pristnim terenskim videzom.

Amarok Canyon lahko po želji deluje še posebej pustolovsko naravnan z matirano črnim strešnim drogom s štirimi žarometi za dolge luči in z ekskluzivno medeno oranžno kovinsko barvo laka. A tudi serijska oprema bo individualistom pospešila utrip srca: športni zaščitni lok, cevasta profila za pragova, vratne kljuke in B-stebrička v matirani črni barvi, razširitve kolotekov v barvi vozila ter sprednji meglenki s kromiranimi obrobami dajejo Amaroku Canyon pristen terenski videz.

Dodatki v notranjosti vozila

Neomajno udoben. S številnimi dodatki.

Amarok Canyon vas bo navdušil s številnimi presenečenji. A že zdaj ste lahko prepričani, da ne boste nikoli več želeli izstopiti. Notranjost zaznamujejo obilica prostora, izjemno udobje, številni dodatki in premišljene podrobnosti. Med drugim vas bo osvojil z ekskluzivnimi sedežnimi prevlekami v titanovo črni/rjavi barvi s črnimi stranicami in oranžnimi šivi, varnostnimi pasovi z oranžnimi obrobami in pedali iz legiranega jekla. Večfunkcijski usnjeni volan, ki ga prav tako krasijo oranžni šivi, večfunkcijski prikazovalnik Premium z barvnim zaslonom s 3D-prikazom in animiranim vodenjem po menijih ter navigacijski sistem Discover Media so uporabniku prijazni in prepričajo z izjemno enostavnim upravljanjem. Tako udobno se zagotovo niste podali še na nobeno pustolovščino.

6-valjni turbodizelski motor

Osupljivo mogočen. S 6 valji.

S 6-valjnim turbodizelskim motorjem z močjo 150 kW in 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom boste v kombinaciji s štirikolesnim pogonom 4MOTION prišli domala kamorkoli. Ne glede na to, kaj imate s seboj. Prva prestava avtomatskega menjalnika je bila optimirana posebej za speljevanje s prikolico. Osma prestava pa z nižjimi vrtljaji pri vožnji na dolge relacije zmanjšuje porabo goriva. K varčevanju z gorivom pa prispeva tudi to, da je Amarok Canyon serijsko opremljen z BlueMotion Technology, ki zmanjšuje porabo goriva in izpušne emisije, vključuje pa tudi sistem start-stop.

Individualne nadgradnje

Odlično pripravljen na skoraj vse

Za uspešno izvajanje naročil je potrebna prava oprema. Mednjo sodi tudi vozilo, ki je optimalno prilagojeno vašim potrebam. Realizirati je mogoče avtomobilske rešitve po meri: od vozil s hladilnikom, reševalnih vozil do vozil za prevoz invalidnih oseb. Z našimi vozili je možno skoraj vse.

Več informacij

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen