Dizajn

Suveren nastop

Amarok ni le ekskluzivni pickup. Je odraz dovršenosti. Prestižni model Aventura stavi na cevasta profila za pragova z LED-vstopnimi lučkami. Tudi podoba Amaroka Highline in Amaroka Comfortline je nekoliko bolj atletska - zaradi njunih številnih bleščečih podrobnosti.

Paket kromiranih stilskih elementov I

Markanten stilski lok iz dveh kromiranih cevi iz legiranega jekla, osvetlitev tovorne površine, integrirana v tretjo zavorno luč, in ploski stopnici iz aluminija še dodatno krasijo Amaroka.

 

Paket kromiranih stilskih elementov II (brez slike)1

Ta paket ustreza paketu kromiranih stilskih elementov I, a nudi dva elegantna cevasta profila za pragova iz legiranega jekla s sijoče poliranim kromiranim videzom, po želji z LED-lučkami.

 

Paket kromiranih stilskih elementov II Plus1

Paket vključuje kromiran stilski drog Plus s cevema, ki potekata do zadnjega pokrova, integrirano osvetlitev tovorne površine in dva elegantna cevasta profila za pragove iz legiranega jekla s sijoče poliranim kromiranim videzom, po želji z LED-lučkami.

 

Paket črnih matiranih stilskih elementov1

S tem opcijskim paketom bo Amarok še nekoliko bolj atletski. Jekleni stilski drog2 je izdelan iz cevi s premerom 76 mm in je prašno lakiran v črni barvi. Markantno podobo zaokrožajo črna cevasta profila za pragova, po želji z LED-lučkami, s stopalnimi površinami in osvetlitev tovorne površine, integrirana v tretjo zavorno luč.

 

Stilski paket Black Style Highline

Paket vključuje izključno črne elemente, med katere sodijo stilski drog Plus, B-stebrička, vratne kljuke, ohišji zunanjih ogledal, obrobe sprednjih meglenk, stopnica, 20-palčna aluminijasta platišča Talca in stropna obloga v notranjosti vozila.

Stilski paket Black Style Aventura

Paket vključuje izključno črne elemente, med katere sodijo zadnji odbijač, vratne kljuke, športni zaščitni drog, ohišji zunanjih ogledal, obrobe stranskih smernikov in sprednjih meglenk, stopnica in 20-palčna aluminijasta platišča Talca.

Opcijske dekorativne letve v črni barvi (brez slike)

Samo v kombinaciji s stilskima paketoma Black Style Highline in Black Style Aventura so za armaturno ploščo na voljo svetleče črne dekorativne letve. Dodatno so obrobe prezračevalnih šob izvedene v videzu svilnato matiranega kroma.

Kromiran zadnji odbijač

Z delno kromiranim odbijačem iz jekla je Amarok videti še bolj kakovosten. Integrirana stopnica ima veliko nosilnost, kar olajšuje natovarjanje in raztovarjanje tovorne površine.

1 Lahko pride do podaljšanja dobavnega roka.
2 Paket je po želji na voljo tudi brez stilskega droga

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen