Navigacijski sistem

Na pustolovščino brez stranpoti

Novi veliki projekt. Zahtevni terenski poligon. Tura po hribih. Ne glede na to, kateri pustolovščini se približujete - z navigacijskim sistemom Discover Media1 boste prišli naravnost do cilja. Mimogrede pa boste slišali čisto pravi zvok. Seveda v vrhunski kakovosti.

Navigacijski sistem Discover Media s prikazom za terensko vožnjo

 • podpora za Car-Net Guide & Inform in App-Connect
 • 16,5 cm (6,33 palca) velik barvni TFT-zaslon
 • na dotik občutljiv zaslon s senzorjem približevanja
 • CD-enota s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek
 • izhodna moč 4 x 20 W s šestimi zvočniki
 • USB-vhod s podporo za AUX-IN in iPhone v sovoznikovem predalu
 • Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnimi telefoni
 • dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala
 • dve reži za SD-kartice
 • SD-kartica s kartografijo
 • brezplačno posodabljanje zemljevidov s storitvijo Volkswagen MapCare

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen