Različice pokrovov prtlja­žnega prostora

Vse pokrito

Vozite se po ozkih serpentinah, neravnih cestah in v vsakem vremenu? S pokrovom iz robustnega materiala ali trdo streho bo vaš tovor zaščiten in med vožnjo ne bo mogel pasti iz tovornega prostora. Preverite, katera različica najbolje ustreza vašim zahtevam.

  • trda streha
  • prekrivni rolo
  • različne vrste prekrival tovornega prostora

Komfortni paket s trdo streho kot dodatna oprema

Različica s trdo streho, ki je opcijsko lahko lakirana v barvi vozila, vključuje zadnji dvižni pokrov s centralnim zaklepanjem, velikim steklenim oknom in plinskima vzmetema. Sprednje in stranski drsni okni, ki jih je z notranje strani mogoče zapahniti, v tovorni prostor prepuščajo dovolj dnevne svetlobe in svežega zraka. Tesnila, ki so del paketa, tovor optimalno ščitijo pred prahom in dežjem.

Ta različica poleg tega nudi še dodaten paket tesnil za zadnji pokrov, ki je opremljen tudi z blažilniki na stranicah, kar olajšuje natovarjanje in raztovarjanje.

Prekrivni rolo

Opcijski zaščitni rolo v srebrni barvi, ki je opremljen s ključavnico, varuje tovor oz. prtljago pred mokroto, prahom in radovednimi pogledi.

Različna prekrivala tovornega prostora 

V sklopu originalne dopolnilne opreme Volkswagen so na voljo še druge vrste prekrival tovornega prostora, kot je npr. trpežna ponjava, ali sistemov zaščitnih rolojev. 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen