Radijski sistemi

Radijski sistem Composition Audio.¹ (brez slike)
Sistem ima monokromatski zaslon TFT, izhodno moč 2 x 20 W, štiri zvočnike, režo za SD-kartice, vhod AUX-IN in vhod USB, ki je združljiv s telefoni iPhone, ter Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnim telefonom.

Radijski sistem Composition Media
Poleg oz. za razliko od radijskega sistema Composition Audio ima 16,5 cm (6,33 palca) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja, glasovno upravljanje, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3-, AAC- in WMA-datotek, izhodno moč 4 x 20 W, šest zvočnikov, dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala in elektronski ojačevalnik govora. Za optimalno povezljivost skrbi Car-Net App-Connect.³

Car-Net App-Connect
S to programsko opremo lahko med vožnjo prek zaslona na dotik upravljate izbrane aplikacije, ki jih imate naložene na svojem pametnem telefonu. Car-Net App-Connect podpira tehnologije MirrorLink™, Apple CarPlay™ in Google Android Auto™.

DAB+.⁴ (brez slike)
Omogoča sprejem digitalnih radijskih programov v vrhunski kakovosti prek avtomobilske antene. Radijski sistem Composition Media lahko po želji naročite vključno z DAB+.

¹ Serijska oprema za Amarok Comfortline.
² Dodatna oprema za doplačilo za Amarok Comfortline. Serijska oprema za Amarok Highline.
³ Na voljo samo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media in navigacijskim sistemom Discover Media. Združljivo s tehnologijami MirrorLink™, Apple CarPlay™ in Android Auto™. Preverite, ali je vaša prenosna naprava združljiva z vmesnikom Car-Net App-Connect. Uporaba aplikacij za Car-Net App-Connect poteka izključno prek vašega mobilnega telefona. Bodite pozorni na vaše pogodbene pogoje, ki se navezujejo na prenos podatkov in uporabo interneta. 
⁴ Dodatna oprema za doplačilo za Amarok Comfortline in Highline. Serijska oprema za Amarok Aventura.  

Navigacijski sistem

Navigacijski sistem Discover Media
Poleg oz. za razliko od radijskega sistema Composition Media vključuje digitalni radijski sprejemnik DAB+, dodatno režo za SD-kartice in SD-kartico s kartografijo za Evropo. Nameščeno kartografijo lahko brezplačno posodabljate s storitvijo Volkswagen MapCare. V nekaj korakih lahko aktivirate mobilne spletne storitve Car-Net Guide & Inform in jih tri leta uporabljate brezplačno.²

Car-Net Guide & Inform.¹⁺²
Gre za sistematično nadgradnjo navigacijskega sistema v vozilu, ki prek interneta stalno posodablja aktualne informacije. Če npr. pride do zastoja, sistem nemudoma ustrezno prilagodi vašo pot do cilja. Poleg tega lahko poiščete bližnje bencinske servise z najugodnejšimi cenami goriva in še veliko več.

¹ Dodatna oprema za doplačilo za Amarok Comfortline in Highline. Serijska oprema za Amarok Aventura.
² Na voljo samo v kombinaciji z navigacijskim sistemom Discover Media. Uporaba je od četrtega leta naprej plačljiva. Uporabnik za vzpostavitev internetne povezave potrebuje lasten prenosni WLAN-usmerjevalnik (npr. pametni telefon s funkcijo za vzpostavitev dostopne točke) ali primeren USB-ključ za UMTS (npr. Volkswagen CarStick) ter lastno SIM-kartico z opcijo za internetni prenos podatkov.

Elektronski ojačevalnik govora

Zagotavlja, da se voznika dobro sliši tudi na zadnjih sedežih. Mikrofon za prostoročno telefoniranje posname voznikov govor, ga ojača in predvaja prek zadnjih zvočnikov.

Dodatna oprema za doplačilo za Amarok Comfortline, Highline in Aventura. Elektronski ojačevalnik govora je integralni del radijskega sistema Composition Media in navigacijskega sistema Discover Media.  

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Amarok. Prestižni pickup. Maksimalni užitek v vožnji.