Zapri meni

Caddy Beach

 

Izključite vsakdanjik. Vključite oddih.

Ustvarite si popolnoma nov pogled na dopust. Kadarkoli in kjerkoli želite. Tako spontani izleti kot velike raziskovalne odprave - s Caddyjem Beach boste odlično opremljeni za prav vsak oddih. Poleg tega pa boste lahko uživali v skoraj vseh prednostih.

Udobno počitniško vozilo Sprostitev narašča

Prosti čas je čas za oddih. S Caddyjem Beach boste izkoristili vsako minuto. Veselite se serijskih značilnosti notranjosti, kot so široka zložljiva postelja, neprosojna natična zavesa za vetrobransko steklo, magnetne zavese za stranska stekla, praktične shranjevalne torbe, poklopni mizici za zadnje sedeže in številne druge podrobnosti, ki vam bodo karseda olajšale sprostitev.

Paket Camping Majhno stanovanje. Veliko možnosti.

Doma je še vedno najlepše. Kje pa to je, odločate vi sami: svoj Caddy Beach preprosto razširite v mobilni počitniški apartma – z opcijskim paketom Camping. Vedno z vami so predšotor velikosti 2,3 x 2,0 m za na zadnji dvižni pokrov, dva zložljiva stola, miza in prezračevalna mreža za drsna vrata. Z magnetno ali malo žepno svetilko pa lahko prav vsak dopustniški dan zaključite tudi, ko je sonce že zdavnaj zašlo.

Paket Alltrack Pripravljen že od vsega začetka

Popotnikov ne sme nič ustaviti. Sploh pa ne neugodne razmere na cestišču in vremenske razmere. Z opcijskim paketom Alltrack boste odlično opremljeni za vse svoje poti: paket med drugim vključuje 17-palčna aluminijasta platišča Quito, črn dizajnerski ščitnik za podvozje s srebrnimi letvami, sprednji meglenki in robustne karoserijske obrobe. Poleg tega vam strešne letve olajšujejo namestitev nosilcev za kolesa ali prtljago, medtem ko zatemnjena stekla, ki absorbirajo svetlobo, poskrbijo še za večje udobje pri vožnji. Potem pa kar na pot!

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen