Zapri meni

Caddy furgon

 

Mojstrsko reši skoraj vsako nalogo

Nujna dostava ali pomemben razgovor s stranko - naslednji sestanek že čaka. Vedno z vami: Caddy furgon. Z okretnostjo, uporabnostjo in vsestranskostjo vam nudi podporo vsak dan v skoraj vsaki situaciji. S svojimi kompaktnimi merami je Caddy odličen za naročila v mestu, s svojo prostornostjo pa je tudi pravi sodelavec za novo gradbišče. Ne glede na to, kje ga uporabite - vaš profesionalni nastop je zagotovljen.

Ustvarite si svojo sliko o Caddyju furgon

Izvedbe

Premišljen odlagalni sistem

Vse na svojem mestu

Kdor dela pod časovnim pritiskom, ne želi iskati v nedogled. Zato je Caddy furgon opremljen s premišljenim odlagalnim sistemom z različno velikimi predali in odlagalnimi površinami. Tako delovne rokavice, malica ali zložljivi meter - tukaj se bo za vse našlo pravo mesto. 

Funkcionalna notranjost

Tako fleksibilna kot vi

Vsako naročilo za vas in vašo ekipo prinaša drugačne izzive. Prilagodljiva notranjost Caddyja furgona je pripravljena na vse: robustne talne obloge, različne predelne stene ali delavniške omarice vam omogočajo, da si tovorni prostor prilagodite glede na svoje potrebe.

Asistenčni sistemi

Bolj sproščeno skozi mesto

V ozkih ulicah v naseljih ali v hektičnih mestnih središčih: v Caddyju furgonu vam številni inovativni asistenčni in varnostni sistemi priskočijo na pomoč, ko pride do zapletenih situacij. Tako boste na cilj prispeli karseda točno, predvsem pa sproščeno.

Velika nosilnost

Premaga tudi najtežje naloge

Resnično močen malček: tovorni prostor Caddyja furgon prepriča s prilagodljivostjo in robustnostjo, predvsem pa s svojo prostornino in možnostmi natovarjanja. Že izvedba s kratko medosno razdaljo se ponaša z veliko tovorno prostornino, ki jo je po želji mogoče še povečati. Na voljo vam je toliko prostora:

  • do 3,2 m3 tovornega prostora pri izvedbi s kratko medosno razdaljo
  • do 3,7 m3 tovornega prostora pri izvedbi z opcijsko deljivo in pomično predelno steno
  • do pribl. 690 kg nosilnosti
  • šest pritrdilnih obročkov
Štirikolesni pogon 4MOTION

Izkaže se, ko je treba

Caddy furgon z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION tudi na mokrih, zasneženih, zaprašenih ali poškodovanih cestah odlično opravi svoje delo. Njegova sklopka za štirikolesni pogon preusmeri pogonsko moč na kolesa  z boljšim oprijemom ter tako poskrbi za večjo varnost v ovinkih in natančnejše vodenje. Mimogrede - Caddy furgon vam kot edini model v razredu nudi tovarniško vgrajen stalni štirikolesni pogon. Druge prednosti in možnosti:

  • V kombinaciji z zmogljivim turbodizelskim motorjem z 90 kW (122 KM) stalni štirikolesni pogon odlično deluje tudi pri vleki prikolice.
  • K še bolj udobni vožnji pa prispeva kombinacija motorja 2.0 (110 kW/150 KM), menjalnika z dvojno sklopko DSG in štirikolesnega pogona 4MOTION.

Premišljeno do najmanjših podrobnosti

Vsak nov dan prinese številne izzive, ki pogosto zahtevajo hitre, a vedno profesionalne rešitve. Caddy furgon je vozilo, ki vam v skoraj vsaki situaciji optimalno stoji ob strani.

Vse funkcije

Tovor

Nazaj na pregled

Tovor

Caddy furgon odlikujejo prostornina tovornega prostora, premišljene rešitve za zadnja vrata in številne možnosti za pritrditev tovora. Tako bo vaš material – in seveda tudi vi – dobro prispel na cilj.

Zunanjost

Nazaj na pregled

Zunanjost

Natančne linije, dinamični sprednji del, linearna zasnova zadnjega dela in številne druge izrazite podrobnosti: Caddy furgon že na prvi pogled razkriva svoje kompetence.

Notranjost

Nazaj na pregled

Notranjost

Udobno v službi. Sproščeno v prostem času. Caddy furgon prepriča tudi s svojo notranjostjo, ki jo zaznamujejo izjemna kakovost izdelave in številni dodatki.

Funkcionalnost

Nazaj na pregled

Funkcionalnost

Bodite vedno udobno seznanjeni z najnovejšim dogajanjem: to vam omogočajo najsodobnejši infotainment, inovativne spletne storitve, večfunkcijska volana in večfunkcijski prikazovalniki.

Asistenčni sistemi

Nazaj na pregled

Asistenčni sistemi

Bolj udobno do cilja: sodobni varnostni in asistenčni sistemi vam pomagajo med potjo in lahko preprečijo kritične situacije.

Produktni video

Spoznajte prednosti Caddyja med uporabo.

Začni video
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen