Infotainment

Vedno z vami: vaša pisarna

Vaše gospodarsko vozilo vas mora varno in nezapleteno pripeljati do službe - poleg tega pa želite med potjo še kaj urediti? Potem imamo dobro novico za vas: Caddy se ponaša s številnimi možnostmi inteligentne povezljivosti. Tako boste lahko med potjo sprejemali naročila ali se udeležili sestankov.

Vmesnik za mobilni telefon Comfort

Predal za mobilni telefon vzpostavi brezžično povezavo z zunanjo anteno in tako zagotavlja optimalno sprejemanje in oddajanje signala mobilne telefonije. Tudi polnjenje je povsem enostavno: uporabnik mora le priključiti telefon na USB-vmesnik, ki je prav tako integriran v predal.  

Glasovno upravljanje (brez slike)

Sistem glasovnega upravljanja zagotavlja višjo raven udobja in varnosti: voznik lahko telefonske, navigacijske in avdio funkcije upravlja, ne da bi roke odmikal z volana. Poleg tega je z glasovnimi ukazi na zaslonu radijskega ali navigacijskega sistema mogoče priklicati domala vse menije in prikaze.  

 

Volkswagen Media Control (brez slike)1

Z opcijsko aplikacijo Volkswagen Media Control lahko vaš pametni telefon ali tablični računalnik postane daljinski upravljalnik za navigacijski sistem Discover Media. Tako lahko na primer z zadnjih sedežev prek WLAN-povezave upravljate funkcije avdio sistema. Ali pa navigacijsko pot, ki ste jo našli s pomočjo storitve Google Maps, prenesete na barvni TFT-zaslon in iz druge ali tretje sedežne vrste zaženete funkcijo navigiranja.

 

Vmesnik za mobilni telefon (brez slike)

S serijskim, brezžičnim Bluetooth vmesnikom lahko med vožnjo varno in udobno telefonirate prek mikrofona in zvočnikov v vozilu.

Aplikacija je združljiva z operacijskima sistemoma iOS in Android. Voznik funkcij aplikacije Volkswagen Media Control ne sme uporabljati med vožnjo, saj bi s tem kršil prometne predpise.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Zapri meni

Caddy furgon

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen