Rešitve za zadnja vrata

Natovarjanje in raztovarjanje. Udobno in preprosto.

Vstopanje, izstopanje. Natovarjanje, raztovarjanje. Vrata gospodarskega vozila je treba odpreti in zapreti večkrat na dan, kar pomeni, da so podvržena velikim obremenitvam. Caddy je zato opremljen izključno s tečaji, tekalnimi vodili in ročaji, ki so kos najvišjim zahtevam. A izpostaviti velja tudi nizek spodnji rob tovorne površine in številne izvedbe vrat. 

Zadnja dvižna vrata z oknom za Caddy furgon.

Zadnja dvižna vrata s pločevinastim izrezom za Caddy furgon.

Zadnja krilna vrata z oknom (⅔ : ⅓) za Caddy furgon.

Zadnja krilna vrata (⅔ : ⅓) s plastičnim okenskim izrezom za Caddy furgon1.

Plastični elementi so lahko lakirani v barvah candy bela, navadna siva, zrcalno srebrna kovinska in globoko črna biserna. Na sliki je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Zapri meni

Caddy furgon

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen