Tovorni prostor

Veliko prostora za ves vaš material

Caddy furgon boste čisto preprosto spremenili v popolnoma funkcionalno servisno vozilo za različne serviserje, inštalaterje in mnoge druge izvajalce storitvenih dejavnosti, saj so na voljo najrazličnejše možnosti za opremljanje tovornega prostora:

  • zaprta predelna stena
  • predelna stena z oknom
  • gumijasta talna obloga
  • univerzalno dno
  • pritrdilni obročki

Zaprta predelna stena

Do stropa segajoča stena popolnoma ločuje vozniško kabino od tovornega prostora in tako zagotavlja visoko raven pasivne varnosti. Trdno je privita na karoserijo in izpolnjuje zahteve standarda DIN 75410-3, ki ureja pritrditev tovora v mestnih dostavnikih.

Predelna stena z oknom

Za Caddy furgon je kot dodatna oprema na voljo predelna stena z oknom. Sega do stopa (tako kot zaprta predelna stena) in je dodatno opremljena z dvema velikima oknoma. Tako boste vedno imeli pregled nad tovorom.

Gumijasta talna obloga

Za tovorni prostor Caddyja lahko kot dodatno opremo naročite gumijasto talno oblogo. Zaščitna prevleka iz pralne plastike se natančno prilega obliki rebrastega dna. Poleg tega guma velja za material, ki ima dober izolacijski in protihrupni učinek.

Univerzalno dno

To je idealna podlaga za naknadno vgradnjo prilagojenih sistemskih omar različnih proizvajalcev, ki je na voljo po želji. Posebne izrezkane vdolbine v talni oblogi omogočajo poljubno pogosto vgradnjo in izgradnjo sistemskih omar brez lepljenja ali vrtanja.

Pritrdilni obročki

Tovorni prostor je serijsko opremljen s šestimi poklopnimi pritrdilnimi obročki, ki so trdno priviti na dno vozila. Caddy Maxi furgon ima še dva pritrdilna obročka več. Tako je s trpežnimi napenjalnimi pasovi mogoče zanesljivo in pravilno fiksirati orodje in material.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Zapri meni

Caddy furgon

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen