Klimatska naprava

Za Caddy furgon je kot dodatna oprema na voljo polavtomatska klimatska naprava, ki z brezstopenjskim uravnavanjem ves čas skrbi za prijetno temperaturo v notranjosti vozila.

Dodatna oprema za doplačilo.

 

Klimatska naprava Climatronic

Opcijska klimatska naprava Climatronic s pomočjo senzorja v notranjosti vozila uravnava temperaturo elektronsko in pri tem neprestano primerja dejansko temperaturo z nastavljeno vrednostjo. Sistem omogoča 2-consko uravnavanje temperature, kar pomeni, da voznik in sovoznik lahko izbereta različne nastavitve (do stopinje natančno). Senzor kakovosti zraka nadzoruje kakovost zunanjega zraka in po potrebi avtomatsko preklopi na zaprto kroženje zraka.

Dodatna oprema za doplačilo.

Ogrevanje vetrobranskega stekla

Električne grelne žičke, integrirane v steklo, tudi v hladnem in vlažnem vremenu zagotavljajo dobro vidljivost ob pogledu skozi vetrobransko steklo. Opcijsko ogrevanje vetrobranskega stekla je na voljo samo v kombinaciji s paketom Luči & vidljivost.

 

Ogrevanje sedežev

Opcijski sistem ogrevanja je integriran v sedišči in naslonjali sprednjih sedežev. Voznik in sovoznik lahko nastavitve izbirata ločeno. Po vklopu kontakta so na voljo tri stopnje ogrevanja.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caddy furgon