Zaprta predelna stena

Do stropa segajoča stena popolnoma ločuje vozniško kabino od tovornega prostora in tako zagotavlja visoko raven pasivne varnosti. Trdno je privita na karoserijo in izpolnjuje zahteve standarda DIN 75410-3, ki ureja pritrditev tovora v mestnih dostavnikih.

 

Predelna stena z oknom

Za Caddy furgon je kot dodatna oprema na voljo predelna stena z oknom. Sega do stropa (tako kot zaprta predelna stena) in je dodatno opremljena z dvema velikima oknoma iz nelomljivega stekla. Tako boste vedno imeli pregled nad tovorom. 

Deljiva in pomična predelna stena

Z opcijsko deljivo in pomično predelno steno lahko v nekaj potezah prostornino tovornega prostora povečate za 0,5 m3. Sovoznikov sedež v celoti podrete in poravnate s tlemi ter za 90° odprete vrata, ki so integrirana v predelno steno. Na ta način dobite vodoravno tovorno površino za prevoz večjih predmetov, ki pri modelu Caddy furgon v dolžino meri 2.600 mm, pri modelu Caddy Maxi furgon pa 3.070 mm. Predelna stena, ki je odprta proti sredinski konzoli, vozniku zagotavlja optimalno zaščito.

Gumijasta talna obloga

Za tovorni prostor Caddyja lahko kot dodatno opremo naročite gumijasto talno oblogo. Zaščitna prevleka iz pralne plastike se natančno prilega obliki rebrastega dna. Poleg tega guma velja za material, ki ima dober izolacijski in protihrupni učinek.

Univerzalno dno

Univerzalno dno je idealna podlaga za naknadno vgradnjo prilagojenih sistemskih omar različnih proizvajalcev. Posebne izrezkane vdolbine v talni oblogi omogočajo poljubno pogosto vgradnjo in izgradnjo sistemskih omar brez lepljenja ali vrtanja.

 

Pritrdilni obročki

Tovorni prostor je serijsko opremljen s šestimi poklopnimi pritrdilnimi obročki, ki so trdno priviti na dno vozila. Caddy Maxi furgon ima še dva pritrdilna obročka več. Tako lahko s trpežnimi napenjalnimi pasovi zanesljivo in pravilno fiksirate orodje in material.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caddy furgon