Zapri meni

Caddy Alltrack

 

Vzpenja se skladno z vašimi potrebami

Njegov terenski videz kar vzbuja željo po naslednji dopustniški pustolovščini. S serijsko asistenco za speljevanje na klancu Caddy Alltrack tudi na večjih strminah zagotavlja prijetno upravljanje vozila. Z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION pa vas bo varno pripeljal tja, kjer vas čaka naslednji aktivni oddih.

Ustvarite si svojo sliko o Caddyju Alltrack

Športen terenski videz

Odlično opremljen za teren

Pot do naslednje dogodivščine seveda lahko poteka tudi daleč stran od utrjenih cest. Navsezadnje je Caddy Alltrack opremljen z robustnimi karoserijskimi obrobami in dizajnerskim ščitnikom za podvozje, s katerima je videti odlično tudi na neugodnih podlagah. Njegove srebrne strešne letve poleg tega nudijo najboljše pogoje za udobno prevažanje gorskih koles, smučarskih desk ali dodatne opreme. Da pa boste lahko konkurirali tudi z najlepšo okolico, je Caddy Alltrack na voljo v vseh barvah lakov iz standardne ponudbe.

Kakovostna notranjost

Kako je tukaj lepo

Po vznemirljivem dnevu je čas za notranjo refleksijo, ki bo v Caddyju Alltrack še posebej prijetna: notranjost odlikujejo komfortna armaturna plošča z dekorativnimi elementi Carbon Square Dark, ekskluzivne tekstilne sedežne prevleke 7Summits, prezračevalne šobe s srebrnimi obrobami ter barvno usklajene notranje obloge vrat in stranic. Notranji detajli, kot so usnjeni elementi s šivi muškatne barve in številne kromirane aplikacije zaokrožajo elegantno podobo. Ostaja samo še vprašanje, ali ste prepričani, da še sploh želite izstopiti?

Uživanje v vožnji

Uživajte od začetka do cilja

Za vas se zabava ne začne šele na dopustniški destinaciji, temveč že v prvih kilometrih na poti tja: opcijski štirikolesni pogon 4MOTION poskrbi za užitek v vožnji na skorajda vsaki podlagi - pritiskanje na plin pa še nikoli ni bilo tako estetsko, kot je s pedali v videzu aluminija.

Več o uživanju v vožnji

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen