Uživanje v vožnji

Uživajte od začetka do cilja

Za vas se zabava ne začne šele na dopustniški destinaciji, temveč že v prvih kilometrih na poti tja: opcijski štirikolesni pogon 4MOTION poskrbi za užitek v vožnji na skorajda vsaki podlagi - pritiskanje na plin pa še nikoli ni bilo tako estetsko, kot je s pedali v videzu aluminija.

Opcijski štirikolesni pogon 4MOTION

Konec poti? Kje pa. Caddy Alltrack se daleč od utrjenih cest počuti prav tako domače kot na običajnih cestah. Z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION mu tudi neravni makadamski odseki in strme gorske poti ne bodo predstavljale težav. Hkrati pa njegova kolesa pri skupnem delovanju omogočajo optimalen oprijem tudi na mokrem in zasneženem asfaltu. S Caddyjem Alltrack je vedno sezona za uživanje v vožnji.

Kapice pedalov v videzu aluminija

Pedali Caddyja Alltrack so estetski presežek, odlikuje pa jih tudi uporabnost: s protizdrsno površino poskrbijo za dober oprijem v prostoru za noge. To boste znali ceniti najkasneje, ko se boste vrnili s sprehoda v snegu ali dežju.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Zapri meni

Caddy Alltrack

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen