Visoko udobje pri vožnji

Za udobnejši vsakdanjik

Tudi če vožnja po mestu kdaj traja nekoliko dlje ali če morate počakati sopotnike, se boste v Caddyju Edition 35 dobro zabavali. Za to med drugim poskrbi radijski sistem Composition Colour. Ko pa boste spet nadaljevali z vožnjo, lahko uživate v udobju, ki ga nudi večfunkcijski prikazovalnik Premium.

Večfunkcijski prikazovalnik Premium

Udobje v prestižni izvedbi: z večfunkcijskim prikazovalnikom Premium, ki je na voljo za doplačilo, je mogoče uravnavati opcijski dodatni vodni grelnik in izbirati nastavitve za opcijski paket Luči in vidljivost. Poleg tega prepriča še z barvnim zaslonom s 3D-prikazom in animiranim vodenjem po menijih.

Radijski sistem Composition Colour

Z radijskim sistemom Composition Colour z vključenim paketom Connectivity ste v Caddyju Edition 35 dobro povezani in ste dosegljivi tudi med potjo. Radijski sistem lahko preprosto upravljate z večfunkcijskim volanom s prestavnima tipkama - in pri tem še vedno vse ohranite v svojih rokah.

Ogrevanje sedežev

Ogrevanje in ledvena opora za voznikov in sovoznikov sedež, poskrbita za dodatno mero udobja pri vožnji.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Zapri meni

Caddy Edition 35

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen