Klimatska naprava

Polavtomatska klimatska naprava z brezstopenjskim uravnavanjem ves čas skrbi za prijetno temperaturo v notranjosti vozila. Stopinje, razvod zraka in število vrtljajev ventilatorja je tudi med vožnjo mogoče preprosto nastavljati z velikimi, ergonomskimi gumbi in tipkami. 

Serijsko za Caddy Trendline in Comfortline. 

Klimatska naprava "Climatronic"

Klimatska naprava Climatronic s pomočjo senzorja v notranjosti vozila elektronsko uravnava temperaturo in pri tem neprestano primerja dejansko temperaturo z nastavljeno vrednostjo. Sistem omogoča 2-consko uravnavanje temperature, kar pomeni, da voznik in sovoznik lahko izbereta različne nastavitve (do stopinje natančno). Senzor kakovosti zraka nadzoruje kakovost zunanjega zraka in po potrebi avtomatsko preklopi na zaprto kroženje zraka.

Serijsko za Caddy Highline.

Ogrevanje vetrobranskega stekla

Električne grelne žičke, integrirane v steklo, tudi v hladnem in vlažnem vremenu zagotavljajo dobro vidljivost ob pogledu skozi vetrobransko steklo. Opcijsko ogrevanje vetrobranskega stekla je na voljo samo v kombinaciji s paketom Luči & vidljivost.

Ogrevanje sedežev

V sedišče in naslonjalo sprednjih sedežev je integriran sistem ogrevanja. Voznik in sovoznik lahko nastavitve izbirata ločeno. Po vklopu kontakta so na voljo tri stopnje ogrevanja

Serijsko za Caddy Highline. Kot dodatna oprema na voljo za Caddy Comfortline, Caddy Trendline in Caddy Conceptline.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caddy