Večfunkcijski usnjeni volan

Opcijski večfunkcijski usnjeni volan omogoča dober oprijem in enostavno uporabo različnih funkcij. S tipkami lahko npr. upravljate radijski oz. navigacijski sistem, mobilni telefon ali tempomat.

Serijsko za Caddy Highline. Kot dodatna oprema na voljo za Caddy Conceptline, Caddy Trendline in Caddy Comfortline.

Večfunkcijski prikazovalnik

Na zaslonu večfunkcijskega prikazovalnika je mogoče spremljati aktualne informacije, med drugim akcijski radij, zunanjo temperaturo, povprečno porabo goriva in priporočeno prestavo za varčnejši način vožnje. Serijsko za Caddy Trendline. Dodatna oprema za doplačilo za Caddy Conceptline.

 

Večfunkcijski prikazovalnik "Plus"

Kot dodatna oprema je na voljo večfunkcijski prikazovalnik Plus. Poleg funkcij osnovnega večfunkcijskega prikazovalnika zajema tudi uravnavanje opcijskega dodatnega vodnega grelnika in izbiranje nastavitev za opcijski paket Luči & vidljivost. Poleg tega v kombinaciji z navigacijskim sistemom omogoča udobno navigacijo z usmerjevalnimi puščicami.

Serijsko za Caddy Comfortline, Caddy Highline, Caddy TGI BlueMotion in za Caddy s štirikolesnim pogonom 4MOTION. Dodatna oprema za doplačilo za Caddy Conceptline in Trendline.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caddy