Mobilne spletne storitve

Celovito povezani – in obveščeni

Prejemanje najbolj aktualnih prometnih obvestil z interneta. Vožnja po najkrajši poti do najbližjega bencinskega servisa. Upravljanje aplikacij na pametnem telefonu tudi med vožnjo. Opomniki za servisne termine in neposredna opozorila pri poskusu kraje. Z mobilnimi spletnimi storitvami Car-Net bo vaša pot potekala udobneje in varneje, poleg tega pa boste med potjo seznanjeni z vrsto koristnih informacij.

Car-Net App-Connect

Z vmesnikom Car-Net App-Connect1 lahko med vožnjo uporabljate številne funkcije pametnega telefona s sistemom iOS ali Android - povsem udobno in varno prek zaslona na dotik vašega infotainment sistema. Z USB-kablom pametni telefon enostavno povežete s sistemom. Nato Apple CarPlay™, Android Auto™ in MirrorLink™ vse združljive aplikacije prezrcalijo na zaslon.

Car-Net Guide & Inform

Z vmesnikom Car-Net Guide & Inform2 boste radijsko-navigacijski sistem razširili z dodatnimi informacijskimi storitvami v vozilu. Tako boste med vožnjo še bolje obveščeni o trenutni prometni situaciji, prostih parkirnih mestih in bencinskih servisih z ugodnimi cenami goriva. Skupno vam je na voljo enajst storitev, ki jih prva tri leta lahko uporabljate brezplačno3.

Dodatna oprema za doplačilo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media in navigacijskim sistemom Discover Media. Opcijski radijsko-navigacijski sistem Discover Media Plus že vključuje modul Car-Net App-Connect. Preverite, ali je vaša prenosna naprava združljiva s tehnologijami MirrorLink™, CarPlay™ in Android Auto™, ki jih vključuje vmesnik Car-Net App-Connect. Uporaba aplikacij za Car-Net App-Connect poteka izključno prek vašega mobilnega telefona. Bodite pozorni na vaše pogodbene pogoje, ki se navezujejo na prenos podatkov in uporabo interneta. Car-Net Guide & Inform in Car-Net App-Connect sta na voljo opcijsko.

Uporaba storitev Car-Net Guide & Inform je mogoča le z opcijskima sistemoma Discover Media in Discover Media Plus. Poleg tega potrebujete prenosno napravo (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN, ali UMTS-modem Volkswagen CarStick s plačljivo SIM-kartico poljubnega mobilnega operaterja. Storitve Guide & Inform so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi možne količine podatkov, ki se prenašajo pri storitvah Car-Net, priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov. Za uporabo storitev Car-Net je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo. Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen-car-net.com/portal registrira svoje vozilo. Po 90. dnevu se brezplačna razpoložljivost skrajša. Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani www.vw-nutzfahrzeuge.at/car-net in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Brezplačna triletna razpoložljivost prične teči takoj, ko se uporabnik registrira na portalu Car-Net, najkasneje pa 90 dni po prevzemu vozila.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Zapri meni

Caddy

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen