Prilagodljiva notranjost

Omogoča prostor, kakršnega potrebujete

Notranjost Caddyja se vsak dan znova prilagodi vašim najrazličnejšim potrebam: bodisi za prevoz do 7 oseb, večjih nakupov ali manjših kosov pohištva.

Model z dvema sedežema

Kot dvosedežnik se Caddy ponaša z impresivnimi 3.030 l prtljažnega prostora - če podrete naslonjalo sovoznikovega sedeža, pa je prostora še več. Idealno, če imate veliko prtljage.

Model s tremi sedeži

Pri modelu s tremi sedeži je druga sedežna vrsta razdeljena v razmerju ⅔ : ⅓. Tako dobimo številne individualne možnosti uporabe.

Model s štirimi sedeži

Caddy s štirimi sedeži nudi prostor za štiri potnike in dodatno prtljago.

Model s petimi sedeži

Pet sedežev in veliko prostora za odlaganje: trisedežna zadnja klop ima na obeh zunanjih sedežih štiri pritrdišča ISOFIX, zato lahko nanjo namestite otroške sedeže. Če drugo sedežno vrsto podrete in dvakrat poklopite naprej, se prostornina prtljažnega prostora poveča na do 2.852 l.

Model s sedmimi sedeži

Caddy, opremljen s sedmimi sedeži, je idealno vozilo za zelo udobno prevažanje velikih skupin. Caddy Maxi je od osnovnega daljši za 47 cm in ima dodatnih do 340 l1 prostora za prtljago.

Podatek v litrih se nanaša na višino do zadnje police.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Zapri meni

Caddy

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen