Radijski sistem "Composition Audio"

Serijski radijski sistem Composition Audio ima monokromatski zaslon TFT, izhodno moč 2 x 20 W, dva zvočnika, režo za SD-kartice, vtičnico AUX-IN in vhod USB.

 

Serijsko za Caddy Conceptline in Caddy Trendline

¹ Pri izvedbi Caddy Conceptline ima sistem dva zvočnika.

Radijski sistem "Composition Colour"

Radijski sistem Composition Colour, ki je na voljo kot dodatna oprema, ima 12,7 cm (5 palcev) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, izhodno moč 4 x 20 W, dva zvočnika, režo za SD-kartice, vtičnico AUX-IN, vhod USB, ki je med drugim združljiv s telefoni iPhone, in dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala za najboljši možni radijski sprejem.

 

Serijsko za Caddy Comfortline in Caddy Highline. Kot dodatna oprema na voljo za Caddy Conceptline in Caddy Trendline.
¹ Pri izvedbi Caddy Conceptline ima sistem dva zvočnika.

Radijski sistem Composition Media

Opcijski radijski sistem Composition Media ima 16,5 cm (6,33 palca) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, izhodno moč 4 x 20 W, šest zvočnikov¹, dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala za najboljši možni radijski sprejem, režo za SD-kartice, vtičnico AUX-IN in vhod USB, ki je med drugim združljiv s telefoni iPhone. Za ta radijski sistem je kot dodatna oprema na voljo mobilna spletna storitev Car-Net App-Connect².

 

¹ Pri izvedbi Caddy Conceptline ima sistem štiri zvočnike.
² Dodatna oprema za doplačilo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media in radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media. Združljivo s tehnologijami MirrorLink™, CarPlay™ in Android Auto™. Preverite, ali je vaša prenosna naprava združljiva z vmesnikom Car-Net App-Connect. Uporaba aplikacij za Car-Net App-Connect poteka izključno preko vašega mobilnega telefona. Bodite pozorni na vaše pogodbene pogoje, ki se navezujejo na prenos podatkov in uporabo interneta.

 

Navigacijski sistem "Composition Media"

Ob naročilu opcijskega navigacijskega sistema Discover Media je poleg funkcij radijskega sistema Composition Media integrirana še dodatna reža za SD-kartice, v katero je vstavljena SD-kartica z zemljevidi. Nameščeno kartografijo za Evropo lahko brezplačno posodabljate s storitvijo Volkswagen MapCare, do katere lahko dostopate preko Volkswagnove domače strani. V kombinaciji z opcijskimi mobilnimi spletnimi storitvami Car-Net Guide & Inform so preko interneta nenehno na voljo aktualni podatki in informacije¹.

 ¹ Uporaba je od četrtega leta naprej plačljiva. Uporabnik za vzpostavitev internetne povezave potrebuje lasten prenosni WLAN-usmerjevalnik (npr. pametni telefon s funkcijo za vzpostavitev dostopne točke) ali primeren USB-ključ za UMTS (npr. Volkswagen CarStick) ter lastno SIM-kartico z opcijo za internetni prenos podatkov.

Vmesnik za mobilni telefon "Comfort"

Kot dodatna oprema je na voljo poseben predal za mobilni telefon, ki vzpostavi brezžično povezavo z zunanjo anteno in zagotavlja optimalno sprejemanje in oddajanje signala mobilne telefonije. Tudi polnjenje je z vmesnikom za mobilni telefon Comfort povsem enostavno: uporabnik mora le priključiti telefon na vhod USB, ki je prav tako integriran v predal.

Dodatna oprema za doplačilo, na voljo samo v kombinaciji z radijskima sistemoma Composition Colour in Composition Media ter navigacijskim sistemom Discover Media.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caddy