Večfunkcijski prikazovalniki

Pregled nad cesto – in najpomembnejše informacije

Prevoženi kilometri, zunanja temperatura, povprečna poraba goriva in vse informacije, ki jih še potrebujete med vožnjo - naši večfunkcijski prikazovalniki jih združijo na enem mestu. Pregledno in v vašem neposrednem vidnem polju.

Večfunkcijski prikazovalnik Plus

Poleg funkcij osnovnega večfunkcijskega prikazovalnika zajema tudi uravnavanje opcijskega dodatnega vodnega grelnika in izbiranje nastavitev za opcijski paket Luči in vidljivost. Poleg tega v kombinaciji z navigacijskim sistemom omogoča udobno navigacijo z usmerjevalnimi puščicami.

Večfunkcijski prikazovalnik Premium

Poleg funkcij večfunkcijskega prikazovalnika Plus vključuje tudi barvni zaslon s 3D-prikazom in animirano vodenje po menijih.

Večfunkcijski prikazovalnik (brez slike)

Na njegovem zaslonu je mogoče spremljati aktualne informacije, med drugim doseg, zunanjo temperaturo, povprečno porabo goriva in priporočeno prestavo za varčnejši način vožnje.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Informacije za potrošnike o porabi goriva in emisijah CO2: od 1. septembra 2018 so nova vozila že homologirana v skladu z globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), realnejšim preizkusnim postopkom za merjenje porabe goriva in emisij CO2. Postopek WLTP je v celoti nadomestil nov evropski vozni cikel (NEVC). Trenutno smo zavezani posredovati informacije o vrednostih, izmerjenih v skladu z NEVC. Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO2, izmerjene v skladu z WLTP, v številnih primerih višje od vrednosti, ki so izmerjene v skladu z NEVC. Pri novih vozilih, homologiranih v skladu z WLTP, so vrednosti NEVC za izračun DMV izpeljane iz vrednosti WLTP. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Zapri
Zapri meni

Caddy

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen