Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni

California 6.1

 

Brezmejna svoboda na štirih kolesih

Zvečer občudovanje zvezdnatega neba. In zjutraj prebujanje ob šumenju morja. Odkrivanje tujih dežel - z občutkom, da ste ves čas doma: California 6.1 je sinonim za popolno svobodo. Z udobno notranjo opremo in premišljenimi detajli vsak izlet spremeni v nepozabno dogodivščino. Uživajte v neodvisnosti in odpotujte, kamorkoli vam poželi srce. Z vsem, kar potrebujete.

Naredi nepozaben vtis

Notranjost 6.1

Več svobode – tudi v notranjosti

Vsak dan odkrivate nove dežele, kulture in kraje. A se kljub temu nenehno počutite kot doma. California 6.1 je vaša dnevna soba na štirih kolesih. V njej je dovolj prostora za vsakovrstna nova doživetja. In tudi za nepogrešljivo prtljago, na primer najljubšo plišasto igračko ali počitniško branje. Kuhanje, spanje, prosti čas - vse kot doma. Le da vas pred vrati čaka cel svet.

Spalno udobje 6.1

Vaš najljubši hotel. Vedno z vami. 

Na najlepših krajih sveta ni vedno hotela, v katerem bi lahko prenočili. Razen če imate s seboj svojega: California 6.1 vam z velikim nadstropnim ležiščem ponuja dovolj prostora in udobja, da se boste med poslušanjem prijetnega šumenja valov lahko zazibali v spanje in sanjali o svojih najlepših počitniških doživetjih.

Tehnologija 6.1

Ravno pravi. Za mesto in morje.

Možnosti, do koder seže pogled. Že v vozniški kabini se skriva veliko novih idej, ki vožnjo do kraja, po katerem hrepenite, in vožnjo onkraj uhojenih poti spremenijo v pravo doživetje. Med drugim vas bodo navdušili visokoločljivostni digitalni kombinirani instrument, multimedijski infotainment sistemi najnovejše generacije in najsodobnejša povezljivost s storitvami Volkswagen We Connect1

Več informacij

Vozna dinamika 6.1

Popoln užitek v vožnji. Na vsakem terenu.

Da bo vožnja na dopust še večji užitek, so za Californio 6.1 na voljo različne kombinacije motorja in menjalnika. Za veliko vlečno silo na domala vsaki podlagi skrbi štirikolesni pogon 4MOTION, menjalnik z dvojno sklopko DSG pa omogoča mehko prestavljanje, s čimer občutno zvišuje udobje pri vožnji.

Asistenčni sistemi 6.1

Visoka raven udobja. Tudi med vožnjo.

California 6.1 je idealna za popotovanje po obmorskih krajih. In za nakupovalne podvige v velemestni džungli. Opremljena je namreč lahko s sistemom za prepoznavanje prometnih znakov2, bočno zaščito2, asistenco za bočni veter2, asistenco za ohranjanje smeri2 3, parkirnim sistemom s krmilno avtomatiko2, asistenco za odparkiranje2 in asistenco za manevriranje s prikolico2.

Več informacij

Naj vam California 6.1 da navdih

Start Video

E-novice 6.1

Naročite se na Volkswagnove e-novice. Tako boste izvedeli še več zanimivih dejstev in informacij o Californii 6.1.