Meni
Zapri meni
Zapri

California 6.1
Edition

 

Elegantna svoboda serijsko

California 6.1 Edition vas popelje, kamorkoli želite, in to v stilu. Skrbno izbrane barve lakov so v kontrastu s črnimi visokosijajnimi površinami in novo zasnovanimi dekorativnimi folijami Edition. Ekskluzivna 17-palčna aluminijasta platišča Aracaju v črni barvi, zatemnjena stekla v bivalnem prostoru in zatemnjene zadnje LED-luči še dodatno poudarjajo markantno podobo.

California Edition je na voljo v vseh treh linijah opreme - kot vstopni model California Beach Edition, kot California Coast Edition s svetlimi vgradnimi omarami v imitaciji lesa in kot California Ocean Edition s kakovostno notranjostjo v imitaciji skrilavca.

Izvedbe

Glavne posebnosti Športno-dinamični značaj

Ekskluzivna 17-palčna aluminijasta platišča Aracaju v črni barvi s polirano površino že na prvi pogled poudarjajo elegantni videz.

Posebnosti Magnet za oči

Številni karoserijski deli so črne barve, med drugim streha, B-stebrička in zunanji ogledali. Ti elementi v kombinaciji z barvo zunanjosti, ki jo izberete sami, ustvarjajo še posebej individualno podobo – sodobno in markantno.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen