Menü schließen

California 6.1
Edition

 

Elegantna svoboda serijsko

California 6.1 Edition vas popelje, kamorkoli želite, in to v stilu. Skrbno izbrane barve lakov so v kontrastu s črnimi visokosijajnimi površinami in novo zasnovanimi dekorativnimi folijami Edition. Ekskluzivna 17-palčna aluminijasta platišča Aracaju v črni barvi, zatemnjena stekla v bivalnem prostoru in zatemnjene zadnje LED-luči še dodatno poudarjajo markantno podobo.

California Edition je na voljo v vseh treh linijah opreme - kot vstopni model California Beach Edition, kot California Coast Edition s svetlimi vgradnimi omarami v imitaciji lesa in kot California Ocean Edition s kakovostno notranjostjo v imitaciji skrilavca.

Izvedbe

Glavne posebnosti Športno-dinamični značaj

Ekskluzivna 17-palčna aluminijasta platišča Aracaju v črni barvi s polirano površino že na prvi pogled poudarjajo elegantni videz.

Posebnosti Magnet za oči

Številni karoserijski deli so črne barve, med drugim streha, B-stebrička in zunanji ogledali. Ti elementi v kombinaciji z barvo zunanjosti, ki jo izberete sami, ustvarjajo še posebej individualno podobo – sodobno in markantno.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team