Tehnologija 6.1

Ravno pravi. Za mesto in morje.

Možnosti, do koder seže pogled. Že v vozniški kabini se skriva veliko novih idej, ki vožnjo do kraja, po katerem hrepenite, in vožnjo onkraj uhojenih poti spremenijo v pravo doživetje. Med drugim vas bodo navdušili visokoločljivostni digitalni kombinirani instrument, multimedijski infotainment sistemi najnovejše generacije in najsodobnejša povezljivost s storitvami Volkswagen We Connect1.

Digitalni kombinirani instrument

California 6.1 je idealna za popotovanje po obmorskih krajih. In za nakupovalne podvige v velemestni džungli. Ponaša se namreč s kompaktnimi merami in krmilnimi lastnostmi, ki so primerljive z osebnimi vozili. Zna pa poskrbeti tudi za odlično razvedrilo: z digitalnim kombiniranim instrumentom lahko prek zaslona na dotik na infotainment sistemu ter prek večfunkcijskega usnjenega volana poskrbite za optimalno glasbeno podlago. Navigacijski sistem Discover Pro pa vas pripelje do vaše sanjske destinacije.

Upravljalna enota avtodoma

Različne klimatske cone. Neravne ceste. Tuji kraji: na potovanjih se je treba nenehno prilagajati novim okoliščinam. Na srečo vam California 6.1 pri tem pomaga. Z upravljalno enoto avtodoma vam je zdaj na voljo digitalna centrala, prek katere lahko preprosto krmilite številne funkcije. Izbira menijskih točk poteka intuitivno na zaslonu na dotik. Vgrajene porabnike je nato mogoče vključiti z vrtljivim gumbom.

Volkswagen We Connect1

California 6.1 je opremljena z inovativnimi spletnimi funkcijami iz ponudbe We Connect1, poleg tega pa je zanjo na voljo najnovejša generacija infotainment sistemov. Po želji ste med vožnjo lahko povezani s spletom. Ponudba We Connect1 vam pri tem z raznovrstnimi storitvami zagotavlja dodatno mero udobja in varnosti. Med drugim lahko spremljate prometne informacije v realnem času ali pa aktivirate online obveščanje o prekoračitvi območja. Nekaj zagotovo velja - California 6.1 je optimalno povezana.

Za uporabo storitev We Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect oz. We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani portal.volkswagen-we.com registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Vozilo v Sloveniji trenutno še ni v prodaji. Zaenkrat še niso na voljo usklajeni zapisniki preverjanj oz. uradni podatki o porabi. Na tej modelski strani je predstavljena oprema. V večini primerov ni navedeno, ali gre pri posameznih elementih za serijsko opremo ali pa za dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Za podrobnejše informacije o naboru opreme (serijska oprema/dodatna oprema) oz. o obveznih kombinacijah se obrnite na izbranega trgovca z vozili znamke Volkswagen Gospodarska vozila ali uporabite naš konfigurator za vozila znamke Volkswagen Gospodarska vozila. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni

California 6.1