Vrtljiva sedeža z ledveno oporo

Ergonomsko oblikovana sedeža za voznika in sovoznika sta opremljena z dvema naslonoma za roke in ledveno oporo. Zagotavljata dobro stransko oporo in ju je mogoče obračati za pribl. 180°. Po želji je ledvena opora električno nastavljiva.

Električno 12-smerno nastavljanje sedeža2
Voznikov in sovoznikov sedež sta električno nastavljiva. Ledveno oporo, naklon naslonjala, višino sedeža ter naklon in vzdolžni položaj sedišča lahko individualno nastavite v želeni položaj. Za voznikov sedež lahko s pomnilniško funkcijo shranite tri različne sedežne položaje. Električno 12-smerno nastavljanje sedeža² vključuje ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža.

 

¹ Pri aktivirani ročni zavori vrtljivih sedežev v vozniški kabini ni mogoče obrniti.
² Dodatna oprema za doplačilo za Californio Coast in Ocean, ni na voljo za Californio Beach. Samo v kombinaciji z oblazinjenjem iz alkantare. Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz alkantare. Sedež ni vrtljiv.

Enojni sedež v potniškem prostoru

Dodaten sedež z udobnima naslonoma za roke je poklopen, vrtljiv in vzdolžno pomičen, lahko pa ga tudi izgradite. Opremljen je s tritočkovnim varnostnim pasom in pritrdišči ISOFIX. Ni na voljo za Californio s štirikolesnim pogonom 4MOTION.

Dodatna oprema za doplačilo za Californio Coast in Ocean. Ni na voljo za Californio Beach.

Sedežne klopi

Kot dodatna oprema je za Californio Beach na voljo 3-sedežna klop. Ko je podrta, skupaj z opcijsko večnamensko ploščo ustvari ležišče v izmeri 1,50 m x 1,83 m. Če je vozilo opremljeno s 3-sedežno klopjo, nima serijskega predala z oblazinjenjem.

Če je California Beach opremljena s 3-sedežno klopjo z opcijskima enojnima sedežema, je v potniškem prostoru dovolj prostora za pet sedežev, California Beach pa tako postane klasičen 7-sedežnik.

V potniškem prostoru Californie Beach z 2-sedežno klopjo in opcijskim enojnim sedežem se lahko udobno namestijo trije potniki.

Dodatna oprema za doplačilo za Californio Beach. Ni na voljo za Californio Coast in Ocean.

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

California