Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caravelle

Idealna izbira za prevoz oseb. Caravelle že več kot 30 let izpolnjuje najvišje zahteve na področju vozil za prevoz oseb. Odlikuje jo udobna notranjost in najsodobnejši multimedijski sistemi ter prilagodljivo voznikovo delovno mesto, premišljeno do zadnje podrobnosti. Zaradi nizke porabe goriva je Caravelle tudi z vidika varčnosti idealna za prevoz oseb.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Caravelle iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Caravelle iz različnih zornih kotov.

Izpolnjuje tudi najstrožje zahteve. Caravelle se ponaša s sodobnimi multimedijskimi sistemi in inovativnimi mobilnimi spletnimi storitvami. Na poti ste tako lahko seznanjeni z vsemi aktualnimi informacijami in na cilj prispete po najhitrejši poti.

Car-Net
Radijski in navigacijski sistemi
Ogrevanje in klimatiziranje
Elektronski ojačevalnik govora
Sedežno udobje
Paket kromiranih dodatkov
Mobilno povezani

Bodite vedno seznanjeni z aktualnim dogajanjem.

Caravelle je lahko opremljena s številnimi mobilnimi spletnimi storitvami. Povežete jo lahko s pametnim telefonom in internetom ter dostopate do aktualnih prometnih obvestil in aplikacij.

Najsodobnejši multimedijski sistemi

Aktualne informacije in prijetno razvedrilo na poti do cilja.

Z multimedijskimi sistemi v Caravelle bo vožnja še bolj sproščena, prepričali pa vas bodo tudi z intuitivnim upravljanjem, prvovrstno povezljivostjo in dobrim zvokom.

 

Za prijetno počutje na vseh sedežih

Uživajte v prijetno temperirani notranjosti vozila.

Sodobne klimatske naprave učinkovito uravnavajo temperaturo notranjosti in tudi v vročih dneh zagotovijo dovajanje ohlajenega zraka. V hladnih dneh za občutek prijetnega ugodja poskrbi ogrevanje mirujočega vozila, za dobro vidljivost v vsakem vremenu pa ogrevanje vetrobranskega stekla.

Prijetno razvedrilo

Ne zamudite nobenega pogovora več.

Opcijski elektronski ojačevalnik govora zagotavlja, da se voznika dobro sliši tudi na zadnjih sedežih. Mikrofon za prostoročno telefoniranje posname voznikov govor, ga ojača in predvaja preko zadnjih zvočnikov.

Samo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media ali radijsko-navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Media Plus. Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Trendline, Comfortline in Highline.

Individualno nastavljanje

Udobje za vas in vaše sopotnike.

Sedežno udobje Caravelle je zapisano z veliko začetnico: bodisi zaradi nastavljivih naslonov za roke na voznikovem sedežu, izbire med eno- ali dvosedežno sovoznikovo klopjo, številnih predalov in odlagalnih mest bodisi zaradi različnih nastavitev sedeža. Raznovrstne funkcije skrbijo za visoko raven udobja pri sedenju. Od 4-sedežnega do 9-sedežnega paketa - izberete lahko takšno konfiguracijo, ki najbolje ustreza vašim potrebam za prevoz oseb.

Posebni poudarki

Naj Caravelle zablesti v vsem svojem sijaju.

Če želite svoje sopotnike zapeljati v še posebej reprezentativnem vozilu, je ta paket zanesljivo prava rešitev. Kromirani detajli na spodnji odprtini za zajemanje zraka, ob straneh in na zadku poskrbijo za elegantne poudarke. Paket kromiranih dodatkov je na voljo samo za Caravelle s kratko medosno razdaljo.

Serijska oprema za Caravelle Highline. Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Comfortline. Ni na voljo za Caravelle Trendline.

Praktični sopotniki. Caravelle se ponaša z naprednimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi, ki vam pomagajo v kritičnih in številnih drugih situacijah, npr. pri parkiranju in menjavi voznega pasu.

Varnostni sistemi
Parkirni sistemi
Asistenčni sistemi
Luči
Sistem za dinamično uravnavanje podvozja DCC
Visoka zaščita pri vsaki vožnji

Nanjo se lahko zanesete.

Z varnostnimi sistemi za Caravelle ste pripravljeni na skoraj vse: sistemi po potrebi posežejo v delovanje vozila in lahko na ta način zmanjšajo nevarnosti v prometu.

Preudaren

Pomoč pri parkiranju.

Pametni parkirni sistem v Caravelle vas pri parkiranju opozarja na ovire in olajšuje manevriranje.

Proaktiven

Podpora v kritičnih situacijah.

Inteligentni asistenčni sistemi naredijo vožnjo v Caravelle še bolj udobno, saj voznika opozorijo na spremembo voznega pasu in utrujenost.

Opazne prednosti

Da bo cestišče vedno optimalno osvetljeno.

Dolge luči s funkcijo samodejnega zasenčenja in dodatni žarometi, ki vam tudi v slabem vremenu pri zavijanju kažejo pot - na voljo vam je prav vse.

Individualno vozno udobje

Prilagodite podvozje trenutni situaciji.

Za izboljšanje voznih lastnosti lahko z opcijskim sistemom DCC podvozje individualno prilagajate z izborom možnih nastavitev NORMAL, COMFORT in SPORT.

Samo v kombinaciji z večfunkcijskim prikazovalnikom Plus ali Premium.

Impresivna zmogljivost. Caravelle prepriča z napredno tehnologijo motorjev in izredno nizko porabo goriva, za dobro vozno dinamiko pa poskrbita štirikolesni pogon 4MOTION in menjalnik z dvojno sklopko DSG.

Motorne tehnologije
Menjalnik z dvojno sklopko DSG
Štirikolesni pogon 4MOTION
Zmogljivi in varčni

Najnovejši motorji z nizko porabo.

Prav vsak agregat zagotavlja izredno nizko porabo goriva - in to ob nezmanjšanem užitku v vožnji.

Napreden

Uživajte v izjemnem udobju vožnje.

Opcijski 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko DSG omogoča popolnoma avtomatsko menjavanje prestav brez prekinitve v prenosu pogonske moči in pomembno prispeva k voznemu udobju. Izbirate lahko med normalnim in športnim programom.

Opremljen za slabo vreme

Da boste kos tudi hribom in snegu.

Opcijski štirikolesni pogon 4MOTION zagotavlja dobro vlečno silo ter optimalne vozne lastnosti in vodljivost tudi v težkih razmerah, denimo pri vožnji v hribih in snegu. Po želji je štirikolesni pogon 4MOTION na voljo tudi v kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko DSG in mehansko zaporo diferenciala za zadnjo premo, kar je v tem avtomobilskem razredu med pogonskimi koncepti edinstvena ponudba.

Vsestranskost v vsakem detajlu. Zaradi različnih sedežnih paketov, številnih predalov in odlagalnih površin ter bogate ponudbe elektronskih rešitev je Caravelle idealna izbira za prevoz oseb.

Paketi Elektrika
Žarometi
Pritrditev prtljage
Enostavno praktično

Poskrbi za še več udobja.

Od električnega pomika stekel do funkcije poklopa zunanjih ogledal: Caravelle je lahko opremljena s praktičnimi paketi Elektrika.

Močna svetilnost

Uživajte v optimalni vidljivosti.

Za dobro vidljivost skrbijo varčni LED-žarometi in naprava za čiščenje žarometov. Notranje vzvratno ogledalo s funkcijo zasenčenja dodatno preprečuje, da bi luči zadaj vozečih vozil slepile voznika.

Modularni sistem

Izkoristite prilagodljivo prostorsko zasnovo.

Za varno pritrditev prtljage ali otroških sedežev: Caravelle prepriča na celi črti in se hitro prilagodi različnim potrebam.

Predstavitveni film

Začnite predvajati videoposnetek

Emisije CO2: 194−166 g/km. Kombinirana poraba goriva: 7,4−6,4  l/100 km. Emisijska stopnja: Euro 6. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

 

 

 

Nadaljnji koraki