Štirikolesni pogon 4MOTION

Pri opcijskem štirikolesnem pogonu 4MOTION se zdaj uporablja štirikolesna sklopka najnovejše generacije. Njene prednosti so manjša masa ter izpopolnjene vozne lastnosti in vozna dinamika.

Štirikolesni pogon 4MOTION z menjalnikom z dvojno sklopko DSG
Multivan je kot edini v svojem razredu na voljo z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION in opcijskim 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko DSG. Ta kombinacija je dobavljiva za motorja z močjo 110 kW/150 KM in 150 kW/204 KM. Tako boste še posebej na hribovitih cestah s popolnoma avtomatskim menjavanjem prestav pri vožnji deležni izjemnega udobja.

Mehanska zapora diferenciala
Vozila z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION imajo na zadnji premi lahko vgrajeno opcijsko mehansko 100-odstotno zaporo diferenciala. Ta olajšuje speljevanje v težavnih pogojih, na primer na neutrjenem terenu brez cest.

Asistenca za nadzorovani spust

Opcijska asistenca za nadzorovani spust1 z zmanjšanjem števila motornih vrtljajev in po potrebi s posegom v zavorni sistem zagotavlja nadzorovano, varno vožnjo po klancu navzdol. Hitrost vozila se brez pomoči voznika konstantno vzdržuje na ravni koračne hitrosti, zato je voznik manj obremenjen.

1 Samo v kombinaciji z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caravelle