VW Caravelle: Volkswagen Car-Net

Car-Net Guide & Inform¹ - to so mobilne spletne storitve, ki vam z najaktualnejšimi informacijami z interneta pomagajo obvoziti zastoj ali pa poiščejo bencinski servis, prosto parkirno mesto in še veliko več. Na voljo so naslednje storitve: novice, moji posebni cilji, spletni uvoz ciljev, spletno iskanje posebnih ciljev, spletne prometne informacije, bencinski servisi, parkirišča, vreme.

Z vmesnikom Car-Net App-Connect² se izbrane aplikacije, nameščene na pametnem telefonu, preko USB-priključka prezrcalijo na zaslon radijskega ali radijsko-navigacijskega sistema, preko katerega jih je nato med vožnjo mogoče tudi upravljati. Ponudba zajema naslednje aplikacije: Shared Audio, My Guide, Call & Remind, Drive & Track. Poleg tega so na voljo še aplikacije, ki jih nudijo kooperacijski partnerji.

-> Več o Car-Netu

 

¹ Samo v kombinaciji z radijsko-navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Media Plus. Uporaba je od četrtega leta naprej plačljiva. Uporabnik za vzpostavitev internetne povezave potrebuje lasten prenosni WLAN-usmerjevalnik (npr. pametni telefon s funkcijo za vzpostavitev dostopne točke) ali primeren USB-ključ za UMTS (npr. Volkswagen CarStick) ter lastno SIM-kartico z opcijo za internetni prenos podatkov.
² Samo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media ali radijsko-navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Media Plus. Opcijski radijsko-navigacijski sistem Discover Media Plus že vključuje modul Car-Net App-Connect. Uporaba vmesnika Car-Net App-Connect je mogoča po enkratnem plačilu. Za več informacij se obrnite na izbranega partnerja Volkswagen Gospodarska vozila. Car-Net App-Connect zajema tehnologije MirrorLink™, CarPlay™ in Android Auto™. Preverite, ali je vaša prenosna naprava združljiva z vmesnikom Car-Net App-Connect. Uporaba aplikacij za Car-Net App-Connect poteka izključno preko vašega mobilnega telefona. Bodite pozorni na vaše pogodbene pogoje, ki se navezujejo na prenos podatkov in uporabo interneta.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caravelle