Radijski sistem Composition Audio

Sistem je opremljen z monokromatskim zaslonom TFT, štirimi zvočniki, režo za SD-kartice, vtičnici AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnim telefonom.

Serijska oprema za Caravelle Trendline und Comfortline.

 

Radijski sistem Composition Colour

Sistem ima 12,7 cm (5 palcev) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, osem zvočnikov, režo za SD-kartice, vtičnici AUX-IN in USB, Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnim telefonom in dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala za najboljši možni radijski sprejem.

Serijska oprema za Caravelle Highline.
Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Trendline und Comfortline.

Radijski sistem Composition Media

Opcijski sistem ima 16,5 cm (6,33 palca) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, osem zvočnikov, režo za SD-kartice, vtičnici AUX-IN in USB v sovoznikovem predalu, Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnim telefonom in dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala za najboljši možni radijski sprejem.

Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Trendline, Comfortline und Highline.

Radijsko-navigacijski sistem Discover Media

Poleg funkcij radijskega sistema Composition Media z osmimi zvočniki ima še eno režo za SD-kartice, v katero je vstavljena SD-kartica z zemljevidi. Nameščeno kartografijo za Evropo lahko brezplačno posodabljate s storitvijo Volkswagen MapCare, do katere lahko dostopate preko Volkswagnove domače strani.1

Radijsko-navigacijski sistem Discover Media Plus2

Poleg funkcij radijsko-navigacijskega sistema Discover Media z osmimi zvočniki opcijsko vključuje še digitalni radijski sprejemnik DAB+, glasovno upravljanje, Car-Net App-Connect, aplikacijo Volkswagen Media Control, elektronski ojačevalnik govora in vmesnik za mobilni telefon Comfort z multimedijskim vmesnikom MEDIA-IN. (brez slike)

¹ Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Trendline und Comfortline.
² Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Highline.

Vmesnik za mobilni telefon Comfort

Opcijski poseben predal za mobilni telefon vzpostavi brezžično povezavo z zunanjo anteno in tako zagotavlja optimalno sprejemanje in oddajanje signala mobilne telefonije. In tudi polnjenje je povsem enostavno: uporabnik mora le priključiti telefon na USB-vmesnik, ki je prav tako integriran v predalu. 

Samo v kombinaciji z radijskima sistemoma Composition Colour in Composition Media ter radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media. Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Trendline, Comfortline und Highline.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caravelle