Naslona za roke na voznikovem sedežu

Regulator omogoča brezstopenjsko in individualno nastavljanje naslonov za roke. Da bi voznik lažje dosegel celotno armaturno ploščo, je naslonjali za roke na voznikovem sedežu mogoče tudi popolnoma dvigniti.

Serijska oprema za Caravelle Comfortline in Highline. Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Trendline.

Dvosedežna sovoznikova klop

Pod sediščem dvosedežne sovoznikove klopi je lahko integriran predal. Caravelle Trendline ima po želji v naslonjalo lahko integriran poklopen naslon za roke, v katerem sta dve držali za pijačo in držalo za pisalo.

Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Trendline in Comfortline. Ni na voljo za Caravelle Highline.

Električno 12-smerno nastavljanje sedeža

Voznikov sedež je opcijsko lahko ogrevan in električno nastavljiv. Ledveno oporo, naklon naslonjala, višino sedeža ter naklon in vzdolžni položaj sedišča lahko individualno nastavite v želeni položaj. Pomnilniška funkcija omogoča shranjevanje treh različnih sedežnih položajev. Električno 12-smerno nastavljanje sedeža¹ vključuje ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža.

Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Comfortline in Highline. Ni na voljo za Caravelle Trendline.
¹ Samo v kombinaciji s sedežnim oblazinjenjem iz napa usnja. Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz napa usnja.

Funkcija Easy Entry

Za hitrejše in udobnejše vstopanje in izstopanje potnikov v 3. sedežno vrsto lahko sedeže s funkcijo Easy Entry pomaknete naprej z enim samim prijemom. Vozila z levimi in desnimi drsnimi vrati imajo sedeže s funkcijo Easy Entry na obeh straneh. Naslonjala vseh sedežev lahko poklopite naprej - tudi pri sedežih s funkcijo Easy Entry.

Serijska oprema za Caravelle Highline. Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Trendline in Comfortline.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caravelle