LED-žarometi

Sprednji LED-žarometi
Zasenčene in dolge luči so po želji lahko realizirane z varčno LED-tehnologijo. Dolga življenjska doba svetlečih diod zvišuje raven varnosti, velika svetilnost in svetlobni spekter, ki je podoben dnevni svetlobi, pa izboljšujeta vidljivost. Pri vozilih z zadnjimi dvižnimi vrati so sprednji LED-žarometi na voljo samo v kombinaciji z zadnjimi LED-lučmi.

Zadnje LED-luči
Pozicijske in zavorne luči so realizirane z varčno LED-tehnologijo.

Vsi modeli imajo serijsko LED-osvetlitev registrske tablice.

Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Trendline, Comfortline in Highline.
Samo v kombinaciji z napravo za čiščenje žarometov.

Naprava za čiščenje žarometov

Pomični šobi naprave za čiščenje žarometov sta skriti v odbijaču in izstopita samo med pranjem. Naprava za čiščenje žarometov deluje pri vključenih zasenčenih ali dolgih lučeh in je povezana z napravo za čiščenje stekel. Pri vsakem petem ciklu pranja stekel se očistijo tudi stekla žarometov.

Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Trendline, Comfortline in Highline.

Paket Luči & vidljivost 

Opcijski paket¹ za boljšo vidljivost vključuje notranje vzvratno ogledalo z avtomatskim zasenčenjem, ki preprečuje, da bi luči zadaj vozečih vozil slepile voznika, in senzor za dež, ki vključi brisalce. Avtomatski vklop zasenčenih luči osvetli pot do vozila in poskrbi za varnost v popolni temi. (brez slike)

Za Caravelle Trendline je opcijsko na voljo paket Luči & vidljivost Plus2. Poleg paketa Luči & vidljivost vsebuje tudi zmogljive halogenske žaromete H7 in sprednje meglenke.

¹ Dodatna oprema za doplačilo za Caravelle Trendline, Comfortline in Highline.
² Opcijsko na voljo samo za Caravelle Trendline.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caravelle