Volkswagen Car-Net

Car-Net App-Connect¹
Med vožnjo v še večji meri izkoristite multimedijske sisteme. Z vmesnikom Car-Net App-Connect lahko svoj pametni telefon prek vhoda USB integrirate v vozilo. Car-Net App-Connect omogoča, da se kompatibilne aplikacije, ki jih imate nameščene na pametnem telefonu, prezrcalijo na zaslon vašega opcijskega radijskega oz. opcijskega radijsko-navigacijskega sistema. Tako boste s tehnologijami Android Auto™, Apple CarPlay™ ali MirrorLink™ določene aplikacije lahko med vožnjo še bolj udobno upravljali prek zaslona na dotik.

Car-Net Guide & Inform²
Če je vaše vozilo opremljeno z opcijskim radijsko-navigacijskim sistemom, lahko aktivirate spletne storitve Car-Net Guide & Inform. Storitve Guide & Inform so vam prva tri leta po registraciji na voljo brezplačno. Tako lahko uporabljate dve vrsti storitev: storitve, ki vam pomagajo neposredno v vozilu, in storitve, ki jih lahko konfigurirate od doma - bodisi prek uporabniškega portala ali z aplikacijo Car-Net. Če želite uporabljati storitve Guide & Inform, s pomočjo svojega pametnega telefona ustvarite dostopno točko za internet ali uporabite opcijski Volkswagen CarStick.

 

-> Uporabniški portal Car-Net

Dodatna oprema za doplačilo.

¹ Car-Net App-Connect je na voljo samo v kombinaciji z radijskim sistemom Composition Media ali radijsko-navigacijskim sistemom Discover Media. Car-Net App-Connect vključuje tehnologije MirrorLink™, CarPlay™ in Android Auto™. Razpoložljivost teh tehnologij se v posameznih državah lahko razlikuje. Upoštevajte, da modula Car-Net App-Connect zaenkrat ne podpirajo vsi mobilni telefoni na trgu. Volkswagen tesno sodeluje z velikimi proizvajalci pametnih telefonov, da bi zagotovil kar najširšo podporo za Car-Net App-Connect.

² Uporaba storitev Car-Net Guide & Inform je mogoča le z opcijskim sistemom Discover Media. Poleg tega potrebujete prenosno napravo (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN, ali UMTS-modem Volkswagen CarStick s plačljivo SIM-kartico poljubnega mobilnega operaterja. Storitve Guide & Inform so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi možne količine podatkov, ki se prenašajo pri storitvah Car-Net, priporočamo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov. Za uporabo storitev Car-Net je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo. Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen-car-net.com/portal registrira svoje vozilo. Obseg razpoložljivih storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani www.volkswagen-car-net.com/portal in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Večfunkcijski prikazovalnik

Potovalni računalnik prikazuje aktualne informacije, med drugim število prevoženih kilometrov, zunanjo temperaturo in povprečno porabo goriva.

Večfunkcijski prikazovalnik Plus.
Na monokromatskem zaslonu TFT so prikazane aktualne informacije, med drugim zunanja temperatura, akcijski radij, povprečna hitrost in povprečna poraba goriva. Omogoča udobno upravljanje asistenčnih sistemov in hitro preverjanje funkcij vozila.

Dodatna oprema za doplačilo.

 

Radijski sistem Composition Audio

Sistem ima monokromatski zaslon TFT, izhodno moč 2 x 20 W, dva zvočnika¹, režo za SD-kartice, vtičnici AUX-IN in USB ter Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnim telefonom.

¹ Po želji sta na voljo dva dodatna zvočnika zadaj. Ta dodatna oprema bo na voljo pozneje.

 

Radijski sistem Composition Media

Sistem ima 20,8 cm (8,0 palca) velik barvni zaslon TFT, ki je občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja, CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek, izhodno moč 4 x 20 W, štiri zvočnike¹, režo za SD-kartice, vtičnici AUX-IN in USB v armaturni plošči, vmesnik Bluetooth za povezavo z mobilnim telefonom in dvojni sprejemnik s primerjalnikom antenskega signala za najboljši možni radijski sprejem.

¹ Po želji sta na voljo dva dodatna zvočnika zadaj. Ta dodatna oprema bo na voljo pozneje.

Dodatna oprema za doplačilo.

Radijsko-navigacijski sistem Discover Media

Poleg funkcij radijskega sistema Composition Media ima še dodatno režo za SD-kartice, v katero je vstavljena SD-kartica z zemljevidi. Nameščeno kartografijo za Evropo lahko brezplačno posodabljate s storitvijo Volkswagen MapCare, do katere lahko dostopate prek Volkswagnove domače strani.

Dodatna oprema za doplačilo.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Crafter kesonar 100 % gospodarsko vozilo Volkswagen, 100 % inovacija.