Paket Luči & vidljivost

Paket za boljšo vidljivost vključuje avtomatski vklop zasenčenih luči, avtomatski vklop/izklop dolgih luči in senzor za dež, ki vključi brisalce. Avtomatski vklop/izklop zasenčenih luči s funkcijo Coming Home/Leaving Home z osvetlitvijo okolice vozila prispeva k večji varnosti in udobju.

Dodatna oprema za doplačilo.

 

Večfunkcijski volan

S prevesnima tipkama preprosto upravljate večfunkcijski prikazovalnik, mobilni telefon z napravo za prostoročno telefoniranje ter radijski in navigacijski sistem.

Večfunkcijski volan, ogrevan.
Ta izvedba volana omogoča prijeten oprijem in enostavno uporabo različnih funkcij. S tipkami lahko npr. upravljate radijski oz. radijsko-navigacijski sistem, mobilni telefon ali tempomat.

Dodatna oprema za doplačilo.

 

Digitalni tahograf

Tahograf digitalno beleži podatke o prevoženi razdalji in hitrosti. Preden voznik preseže dnevni čas vožnje, ga tahograf na to avtomatsko opozori.

Dodatna oprema za doplačilo.

 

Vmesnik za upravljanje voznega parka/

priprava za telematiko

Izjemno enostavna integracija obstoječih sistemov. Zagotovljena združljivost z vsemi običajnimi produkti.

Dodatna oprema za doplačilo.

 

Klimatska naprava Climatic

Polavtomatska klimatska naprava ima senzor v notranjosti vozila. Temperaturo v prostoru stalno primerja z nastavljeno želeno temperaturo za vozniško kabino.

Dodatna oprema za doplačilo.

 

Sistemi ogrevanja

Ogrevanje, elektronsko uravnavano.
Za natančno uravnavanje temperature notranjosti (brez slike).

Zračno ogrevanje mirujočega vozila, s programsko funkcijo.¹
Zračni grelnik za ogrevanje mirujočega vozila za delovanje uporablja gorivo. Grelnik neposredno ogreva dovajani zrak in prek prezračevalnih šob zelo hitro ogreje tovorni oz. potniški prostor. Opcijsko je na voljo tudi radijski daljinski upravljalnik.

Ogrevanje sprednjih sedežev.¹
Integrirano je v sedišče in naslonjalo sedežev. Ločeno ga je mogoče v treh stopnjah uravnavati za voznikov in sovoznikov sedež (brez slike).

¹ Dodatna oprema za doplačilo.

 

Sistemi ogrevanja

Dodatni vodni grelnik s programsko funkcijo ogrevanja mirujočega vozila.¹
Dodatni vodni grelnik pri delujočem motorju skrbi za ogrevanje notranjosti in s programsko funkcijo omogoča do 60-minutno predgretje vozila, npr. za hitro odtajevanje stekel v vozniški kabini.

Dodatni grelnik na gorivo.¹
Naprava, ki za delovanje uporablja gorivo, pri vključenem motorju skrbi za dodatno ogrevanje notranjosti (brez slike).

Zračno ogrevanje mirujočega vozila in dodatni grelnik.¹
Poleg funkcij zračnega grelnika za ogrevanje mirujočega vozila pri vključenem motorju notranjost ogreva še dodatni grelnik (brez slike).

Zračno ogrevanje mirujočega vozila in dodatni vodni grelnik s programsko funkcijo.¹
Poleg funkcij zračnega grelnika za ogrevanje mirujočega vozila pri vključenem motorju notranjost ogreva še dodatni vodni grelnik, ki ga lahko programiramo za predgretje vozila (brez slike).

¹ Dodatna oprema za doplačilo.

 

Zimski paket

Vključuje zračno ogrevanje mirujočega vozila s programsko funkcijo, velik rezervoar za tekočino za čiščenje stekel s prikazom nivoja, ogrevane pralne šobe in ogrevanje vetrobranskega stekla.

Dodatna oprema za doplačilo.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Crafter kesonar 100 % gospodarsko vozilo Volkswagen, 100 % inovacija.