Pritrdilni obročki

Tovor lahko pričvrstite z do desetimi pritrdilnimi obročki na dnu kesona. Kadar obročkov ne potrebujete, jih lahko poklopite, tako da so poravnani s tovorno površino.

Zaboj na kesonu¹ ²

Zaboj iz aluminija je fiksno privijačen na keson, njegova prostornina je 640 l, zasnovan pa je za 240 kg tovora. Plinska vzmet omogoča samodejno odpiranje in fiksiranje pokrova.

¹ Dodatna oprema za doplačilo. Lahko se podaljša dobavni rok.

² Na voljo pozneje.

 

Nosilec za lestve

Vroče pocinkano ogrodje je spredaj pritrjeno na keson in služi za varen prevoz lestev in drugih daljši predmetov. Po želji je na voljo tudi nosilec za lestve na zadnjem delu kesona. Njegov prečni nosilec je v razmikih po 115 mm mogoče fiksirati na treh različnih višinah.

Dodatna oprema za doplačilo.

 

Zaboji za orodje¹ ²

Na obeh straneh vozila je pod tovorno površino mogoče montirati do pet zabojev za orodje, opremljenih s ključavnico. Prostornina posameznega zaboja znaša 71,5 l, nosilnost pa 40 kg.

¹ Dodatna oprema za doplačilo.

² Na voljo pozneje.

 

Ponjava in nosilno ogrodje¹ ²

Robustno nosilno ogrodje z natičnimi letvami in visokokakovostna ponjava sta na voljo v različnih višinah in različnih barvah. V ponjavo je integriran svetlobni pas.

Dodatna oprema za doplačilo. Lahko se podaljša dobavni rok.

¹ Dodatna oprema za doplačilo. Lahko se podaljša dobavni rok.

² Na voljo pozneje.

 

Enojna/dvojna kabina in 3 dolžine vozila

Optimalna rešitev sedežnega prostora za vsakogar: v novem Crafterju z enojno kabino lahko sedijo do tri osebe, v dvojni kabini pa do sedem oseb, od tega štiri na zadnji sedežni klopi. Pod poklopno zadnjo sedežno klopjo je dodaten prostor za orodje in material.

Novi Crafter kesonar je na voljo v treh različnih dolžinah: 6.204 mm, 7.004 mm ali 7.404 mm. V kombinaciji z enojno ali dvojno kabino to pomeni tovorno površino velikosti od 7,1 m² do 9,6 m².

 

Sprednji LED-žarometi

Dnevne, zasenčene in dolge luči so realizirane z varčno LED-tehnologijo. Zanesljivo delovanje in dolga življenjska doba svetlečih diod zvišujeta raven varnosti zaradi majhne možnosti izpada.

Dodatna oprema za doplačilo.

 

Vlečne naprave

Priprava za vlečno kljuko.
Dobavljive so različne priprave za vleko prikolic z maso do 3,5 t.

Fiksna vlečna kljuka.
Priklopna obremenitev lahko znaša do 3,5 t - vključen je elektronski stabilizacijski program s funkcijo stabiliziranja prikolice.

Vlečna kljuka s snemljivo glavo.
Omogoča varen in zanesljiv priklop prikolic in nosilnih sistemov z maso do 3,5 t.

Dodatna oprema za doplačilo.

 

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Crafter kesonar 100 % gospodarsko vozilo Volkswagen, 100 % inovacija.