Vzmeteni sedež ergoComfort¹

Zagotavlja 20 možnih sedežnih nastavitev in optimalno varovanje hrbtenice z blaženjem tresljajev, ki jih povzroča neravno cestišče. Kombinacija ročnih in električnih nastavitev omogoča brezstopenjsko prilagajanje skladno s smernicami neodvisnega nemškega združenja AGR². Po želji sta na voljo ogrevalna in masažna funkcija.

Široka ponudba sedežev.
V novi Crafter šasiji skrbi za optimalno udobje voznika in sovoznika skupno pet različnih vrst sedežev. Začnimo z osnovnim sedežem, ki ima nastavljivo naslonjalo in vzdolžni položaj. Komfortni sedež ima poleg tega nastavljivo tudi višino in globino sedišča ter je opremljen z naslonom za roke (na notranji strani) in 2-smerno ledveno oporo. Komfortni sedež Plus vključuje še drugi naslon za roke in 4-smerno ledveno oporo (električno). Ponudbo sedežev zaokrožata vzmeteni sedež ergoComfort¹ in vzmeteni sedež ergoActive¹ z ogrevalno in masažno funkcijo.

Dodatna oprema za doplačilo.

¹ Na voljo pozneje.

² Zvezno združenje nemških šol za hrbet ("Bundesverband deutscher Rückenschulen e. V.") in Forum Zdrav hrbet - boljše življenje ("Forum Gesunder Rücken - besser leben e.V.") sta vzmetenemu sedežu ergoComfort 26.11.2015 podelila pečat kakovosti AGR.

 

Odlagalne površine in predali

Nenazadnje se prava veličina razkriva v dobro premišljenih detajlih: v novem Crafterju se najde prostor za skoraj vse, kar zahteva vaš delovni vsakdan. Tu so praktični predali za mobilni telefon, prenosni računalnik in tablico, pa tudi držala za plastenke z vodo in lončke za kavo za voznika in sovoznika. Pozabili nismo niti na predale za zložljivi meter, žepno svetilko, sončna očala, registratorje in delovne rokavice.

 

Vmesniki in priključki

Izraz "mobilno delovno" mesto dobi tukaj povsem nov pomen: v novem Crafterju lahko tudi med vožnjo ostanete vpeti v službeno dogajanje, saj je opremljen z napravo za prostoročno telefoniranje, USB-vhodom ter številnimi vtičnicami za polnjenje prenosnih naprav in akumulatorjev za orodja.

 

4-sedežna klop

V dvojni kabini je pod zadnjo 4-sedežno klopjo dodaten prostor za orodje. 

 

Večfunkcijska dvosedežna sovoznikova klop

Zagotavlja vsestransko uporabnost v sprednjem delu kabine. Srednji sedež z integriranima držaloma za pijačo se v celoti poklopi, tako da dobite praktično delovno površino. V predalu pod sediščem je obilo prostora za orodje.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Crafter šasija 100 % gospodarsko vozilo Volkswagen, 100 % inovacija.