Motorji TDI

Posebej za potrebe gospodarskih vozil razviti agregati imajo dolgo življenjsko dobo in izpolnjujejo visoke zahteve glede zmogljivosti. Celo v najzahtevnejših pogojih vožnje, na primer če vozilo uporabljate za distribucijski promet, so zagotovljeni visoko število prevoženih kilometrov, visoka učinkovitost in zanesljivo delovanje. Vsi motorji prepričajo z nizko porabo goriva.

Za novo Crafter šasijo so na voljo naslednje kombinacije motorja in menjalnika:

2.0 TDI s 75 kW, sprednji pogon
2.0 TDI z 90 kW¹, zadnji pogon¹ z dvojnimi pnevmatikami
2.0 TDI s 103 kW, sprednji pogon, zadnji pogon¹ ² in štirikolesni pogon 4MOTION¹
2.0 TDI s 130 kW, sprednji pogon, zadnji pogon¹ in štirikolesni pogon 4MOTION


¹ Na voljo pozneje.
² Na voljo samo v kombinaciji z enojnimi pnevmatikami. Na voljo pozneje.

Dva menjalnika. Trije pogoni. Vsestransko kombiniranje.

Nova Crafter šasija je edino vozilo v svojem razredu z 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom¹ za vse tri vrste pogona: sprednji pogon, zadnji pogon¹ in štirikolesni pogon 4MOTION lahko po želji kombinirate s 6-stopenjskim ročnim ali z 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom¹.

¹ Na voljo pozneje.

Sprednji pogon

Zmore marsikaj: zaradi prečno vgrajenega motorja ima novi Crafter s sprednjim pogonom v svojem razredu največjo višino tovornega prostora in največjo maso koristnega tovora.

 

Zadnji pogon¹

Ko drugi dosežejo mejo svojih zmogljivosti, zmore ta še več: izvedba z zadnjim pogonom zmore visoke priklopne obremenitve in z optimalno vlečno silo prepriča tudi pri veliki obteženosti.

¹ Na voljo pozneje.

 

Štirikolesni pogon 4MOTION

Skrajno močan: bodisi na razmočenih gradbiščih, neutrjenih gozdnih poteh ali ekstremnih vzponih - novi Crafter v izvedbi s štirikolesnim pogonom z zanesljivo vlečno silo in odlično vzdolžno stabilnostjo prepriča na vsakem terenu.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Crafter šasija 100 % gospodarsko vozilo Volkswagen, 100 % inovacija.