Zapri meni

Volkswagen Pickup

 

Prestižni pickup. Maksimalni užitek v vožnji.

Noben pickup ne združuje terenskih zmogljivosti, prilagodljivosti in zanesljivosti tako dobro kot Amarok: s štirikolesnim pogonom 4MOTION; z izvrstno varnostjo za terensko vožnjo, ki je rezultat posebne terenske izvedbe antiblokirnega sistema (ABS) in posebej prilagojenega elektronskega stabilizacijskega programa (ESP); z najširšo tovorno površino v svoji kategoriji; in nenazadnje z zelo čvrstim letvenim okvirom, ki celo na najzahtevnejših terenih zagotavlja visoko stabilnost. Ko drugi dosežejo mejo svojih zmogljivosti, Amarok s 6-valjnim turbodizelskim motorjem šele pokaže, kaj zmore.

Ustvarite si svojo sliko o Volkswagnovem pickupu

100 % V6. 100 % moč. Amarok

Brezkompromisen na terenu. Temperamenten na asfaltu. Amarok z motorjem 3.0 V6 TDI ima vse, kar pričakujete od ekskluzivnega multitalenta prestižnega razreda: športno obliko, robustno zasnovo in izjemno moč.

Markantna podoba Amarok Aventura

Prestižni model Aventura stavi na športni zaščitni drog in cevaste profile za pragove z LED-vstopnimi lučkami. Poudarjeni robovi odražajo možati značaj vozila, kar velja tudi za zatemnjene zadnje luči in za edina 20-palčna aluminijasta platišča v tej kategoriji.

Ekstremno pustolovski Amarok Canyon

Kdor želi v divjini preživeti, mora biti zelo močan. Zato je v Amarok Canyonu motor V6 TDI z močjo 150 kW/204 KM kombiniran s stalnim štirikolesnim pogonom 4MOTION, 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom in terenskim ABS. Prestižni pickup harmonično dopolnjuje pristni terenski videz.

Glavne posebnosti

Tehnologija

Zmogljiv, da mu ni para

Kombinacijo 8-stopenjskega avtomatskega menjalnika in stalnega štirikolesnega pogona 4MOTION ponuja samo Amarok. Pogon tipa 4x4 s samozapornim sredinskim diferencialom torsen je posebnost v segmentu pickupov. Zagotavlja uravnoteženo osnovno porazdelitev pogonske moči v razmerju 40 : 60 za vožnjo po utrjenih cestah in tudi neutrjenih terenih.

Terenska vožnja

Zasnovan za maksimalni užitek v vožnji

Asfalt, zemlja, makadam. V Amaroku boste na skoraj vsakem terenu doživeli ekskluzivno udobje vožnje na visoki ravni. Odlikuje ga namreč kombinacija povečanega odmika od tal, optimalne stabilnosti karoserije in preverjenega štirikolesnega pogona 4MOTION. Rezultat: dovolj vlečne sile v skoraj vsaki situaciji, tudi pri visoki priklopni obremenitvi in visoki masi koristnega tovora.

Tovorna površina

Najširša tovorna površina v tej kategoriji

Noben drug pickup se ne more pohvaliti s tolikšno širino med kolesnima ohišjema: ta meri kar 1.222 mm in omogoča celo prevoz euro palet v prečni smeri. Pa tudi sicer tovorni prostor s površino velikosti 2,52 m² prepriča s svojimi merami - na primer s 508 mm visokimi stranicami kesona in z nizkim spodnjim robom, ki je od tal dvignjen le 780 mm.

Udobje

Največja prostornost v tej kategoriji

Notranjost Amaroka prepriča z obilico prostora in s številnimi odlagalnimi možnostmi, med drugim s predalom na armaturni plošči, prostornima predaloma pod sprednjima sedežema in štirimi držali za pijačo. Številni dodatki bodo poskrbeli, da bo vožnja potekala udobno, vi pa boste na cilj prispeli še bolj varno.

Radijski in navigacijski sistemi

Prijetno razvedrilo in povezanost na poti do cilja

Vozniška kabina: udobna in moderna. Dovolj prostora za vse, česar si poželi srce. V vozniški kabini izstopajo številne praktične rešitve, npr. najsodobnejši infotainment z mobilnimi spletnimi storitvami.

Varnost in asistenčni sistemi

Prijetno razvedrilo in povezanost na poti do cilja

Varno po skoraj vsakem terenu: Amarok je kot edini pickup v svoji kategoriji prvič serijsko opremljen s funkcijo večnaletnega zaviranja, od motorja z močjo 150 kW/204 KM naprej pa tudi s 17-palčnimi zavornimi koluti spredaj in 16-palčnimi zavornimi koluti zadaj. Poleg tega funkcija stabiliziranja prikolice učinkovito preprečuje zanašanje prikolice.

Štirikolesni pogon 4MOTION

Začni video
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen