Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caddy furgon

Mojstrsko reši skoraj vsako nalogo. Vsak nov dan prinese številne izzive, ki pogosto zahtevajo hitre, a vedno profesionalne rešitve. Caddy furgon je vozilo, ki vam bo v skoraj vsaki situaciji optimalno stal ob strani. Funkcionalno prilagodljiv in vsestranski kot še nikoli – okreten in kompakten mestni dostavnik vam nudi vse, kar potrebujete za profesionalen nastop pri svojih strankah.

Caddy 2GO

 

Ne spreglejte našega akcijskega modela Caddy 2GO, ki poleg ostale serijske opreme vsebuje še :

-pakirni sistem zadaj

-nastavitev voznikovega sedeža po višini

-predpripravo za prostoročno telefoniranje

 

 

Število vozil je omejeno. Slika je simbolična.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Caddy furgona iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Caddy furgona iz različnih zornih kotov.

Udobno v službi. Sproščeno v prostem času. Caddy furgon ne očara le z markantno zunanjostjo - pač pa tudi posodobljeno notranjostjo. Z bogato in premišljeno opremo vam bo olajšal vaš delovni dan.

Car-Net
Multimedijski sistemi
Večfunkcijski volan in prikazi
Ogrevanje in klimatiziranje
Mobilno povezani

Najaktualnejše informacije na vsaki vožnji.

S pomočjo mobilnih spletnih storitev Car-Net lahko vaš Caddy furgon povežete s pametnim telefonom ali z internetom in dostopate do aktualnih informacij o zastojih, bencinskih servisih, parkiriščih itd.

 

Multimedijski sistemi, ki navdušijo

Razvedrilo na poti do cilja.

Najnovejša generacija radijskih in navigacijskih sistemov: vsi multimedijski sistemi za Caddy furgon prepričajo z enostavnim upravljanjem in dobrim zvokom. Za dodatno udobje poskrbijo pametne rešitve, kot je serijski vmesnik za mobilni telefon.

Vse trdno v rokah

Za udobno upravljanje Caddyja in tehničnih sistemov.

Multimedijske sisteme, telefon in hitrost vožnje lahko udobno upravljate preko večfunkcijskega usnjenega volana. Na večfunkcijskem prikazovalniku lahko poleg tega spremljate aktualne podatke o povprečni porabi, dosegu ipd.

Za dobro počutje

Uživajte v prijetno temperirani notranjosti

Sodobne klimatske naprave učinkovito uravnavajo temperaturo notranjosti in tudi v vročih dneh skrbijo za dovajanje ohlajenega zraka. Ogrevanje sprednjih sedežev pa v hladnih dneh ustvarja občutek prijetnega ugodja. Dobro vidljivost v vsakem vremenu poleg tega zagotavlja ogrevanje vetrobranskega stekla.

Hitro in varno do cilja Caddy je po želji mogoče opremiti s številnimi inovativnimi asistenčnimi sistemi. Tako bo vam in vašim sodelavcem pri vožnji še bolj udobno.

Funkcija večnaletnega zaviranja
Varnostne blazine
Parkirni sistemi
Avtomatsko uravnavanje razdalje ACC in Front Assist
Asistenca za speljevanje na klancu
Drugi varnostni sistemi

Varnost na najsodobnejši ravni.

Serijska funkcija večnaletnega zaviranja po trčenju zavira vozilo in na ta način v idealnem primeru prepreči nadaljnja trčenja. Funkcija se aktivira, če dva medsebojno neodvisna senzorja zaznata prometno nezgodo1). Po kratkem pojemku funkcija upočasni vozilo do hitrosti 10 km/h, pri čemer lahko voznik kadarkoli ponovno prevzame nadzor.

1) V okviru sistemskih omejitev.

Varnost na najsodobnejši ravni.

Caddy je serijsko opremljen s čelnima varnostnima blazinama za voznika in sovoznika ter
s stranskima varnostnima blazinama za glavo. Od izvedbe Trendline naprej sta zadaj serijsko vgrajeni varnostni blazini za glavo, ki potnike v drugi sedežni vrsti zaščitita v primeru bočnega trčenja.

Vaši pomočniki

Olajšajo parkiranje.

Inteligentni parkirni sistemi v Caddy furgonu vas med postopkom parkiranja z akustičnimi signali opozarjajo na zaznane ovire in celo omogočajo samodejno parkiranje na bočna in prečna parkirna mesta.

Ohranja razdaljo

Vaši pametni pomočniki pri vožnji.

Opcijski sistem za uravnavanje razdalje avtomatsko prilagaja hitrost spredaj vozečemu vozilu in vzdržuje razdaljo, ki jo je predhodno nastavil voznik1. Pri tem ne prekorači nastavljene najvišje hitrosti. ACC vključuje tudi sistem za nadzor prometa Front Assist.  

Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili²
Kot dodatna oprema je na voljo sistem za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili2. Z radarskim sistemom prepozna kritično zmanjšanje varnostne razdalje in pomaga skrajšati zavorno pot. Voznika na nevarno situacijo najprej opozori z optičnimi in akustičnimi signali, nato pa še z zavornim sunkom.

¹ V okviru sistemskih omejitev.
² Bis 30 km/h.

Udobno

Pomaga pri speljevanje na klancu.

Serijska asistenca za speljevanje na klancu na strmini preprečuje, da bi vozilo ušlo navzdol. S tem zagotavlja udobno upravljanje vozila pri speljevanju.

Zanesljivo

Optimalna zaščita za vse potnike.

Da bi se vsaka vožnja končala tako sproščeno, kot se začne, je Caddy furgon opremljen s številnimi varnostnimi sistemi, ki lahko preventivno posežejo v kritične situacije.

 

Močni in varčni. V Caddy furgonu vas pričakuje nova generacija izjemno tihih in varčnih motorjev – ki poleg vsega zagotavljajo veliko užitka v vožnji. Vsi motorji izpolnjujejo zahteve emisijske stopnje Euro 6.

Motorne tehnologije
Motor TGI
Menjalnik z dvojno sklopko
Štirikolesni pogon 4MOTION
Zmogljivi in varčni

Manjša poraba. Boljše zmogljivosti.

V Caddy furgon se vgrajuje generacija motorjev, ki prepričajo z uglajenim tekom in varčnim delovanjem. Vsi motorji so serijsko opremljeni s paketom ukrepov za večjo učinkovitost BlueMotion Technology in vsi izpolnjujejo zahteve emisijske stopnje Euro 6.

Varno in ugodno

Dolgoročni prihranki s pogonom na zemeljski plin

Če stavite na varčnost, je za vas idealna izbira Caddy TGI BlueMotion. Učinkovito deluje tako na stisnjen zemeljski plin (CNG)¹ kot tudi na bencin; če so vse jeklenke oz. rezervoarji polni, se vedno zažene v režimu na zemeljski plin, s čimer so zagotovljeni kar najnižji stroški goriva.

 

¹ Za pogon vozila je mogoče uporabljati zemeljski plin, biometan in metan iz procesa ekološkega pridobivanja elektrike.

Večja učinkovitost

Uživajte v visokem udobju vožnje.

6-stopenjski menjalnik (75 kW/102 KM, 110 kW/150 KM) oz. 7-stopenjski menjalnik (92 kW/125 KM) ima inteligentno prestavno avtomatiko in vedno prestavi v idealnem trenutku. Pri tem je naslednja prestava vsakokrat pripravljena že vnaprej. Rezultat je udobna vožnja brez prekinitev v prenosu vlečne sile. Po želji lahko s kratkim pomikom izbirne ročice kadarkoli prestavite tudi ročno.


  

Pripravljen na vse

Več vlečne sile.

Caddy furgon z opcijskim štirikolesnim pogonom 4MOTION odlično opravlja svoje delo - celo v ekstremnih vremenskih razmerah.

 

Hitro in enostavno natovarjanje. Caddy furgon se ponaša s tovorno prostornino do 4,7 m³ (Maxi furgon s pomično predelno steno). Ker je vedno vse na svojem mestu, vam premišljen odlagalni sistem lahko občutno olajša vsakdanjik. Ročaji, tekalna vodila in tečaji pa poskrbijo, da boste kos vsem transportnim nalogam.

Odlagalne površine
Tovorni prostor
Rešitve za zadnja vrata
Ekonomično in praktično

Vse odlično urejeno. Tudi kadar imate veliko opravkov.

Ko opravljate svoje delo, se trudite, da je vsaka poteza preudarna. Novi Caddy vam pri tem pomaga z več različno velikimi predali in mesti za odlaganje, ki nudijo dovolj prostora
za delovne rokavice, malico ali prenosni računalnik. Tako je vedno vse na svojem mestu.

Funkcionalen brez primere

Caddy lahko po želji poljubno prilagodite.

Tri izvedbe dna v tovornem prostoru. Štiri različne predelne stene. Raznolike možnosti fiksiranja tovora. Caddy furgon se ponaša s prostornim tovornim prostorom, ki ga lahko v celoti prilagodite po svojih željah.

 

Raznolik

Hitro in enostavno natovarjanje. Z vseh strani.

Vstopanje, izstopanje. Natovarjanje, raztovarjanje. Vrata dostavnega vozila je treba odpreti in zapreti večkrat na dan - to pomeni, da so podvržena velikim obremenitvam. Caddy je zato opremljen izključno s tečaji, tekalnimi vodili in ročaji, ki so kos najvišjim zahtevam. A izpostaviti velja tudi nizek spodnji rob tovorne površine in številne izvedbe vrat.

 

Nadaljnji koraki