Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Crafter furgon 100 % gospodarsko vozilo Volkswagen, 100 % inovacija.

Za vse, ki imajo velika pričakovanja. Novi Crafter se v svojem razredu ponaša z najbolj praktičnim natovarjanjem in najbolj zanesljivim fiksiranjem tovora. Njegove nove dimenzije so idealne za standardne transportne enote, kot so euro palete in zabojniki na kolescih.

Mednarodni dostavnik leta. Novi Crafter je bil razvit v tesnem sodelovanju z njegovimi ciljnimi skupinami. Zaradi inovativne oblikovne zasnove, optimalne prilagojenosti za mesta, več kot 15 asistenčnih sistemov in izjemne ponudbe pogonov ga je 24-članska mednarodna strokovna žirija razglasila za mednarodni dostavnik leta 2017.

TV-oglas

Spoznajte novi Crafter.

 Razvit na novo po željah uporabnikov.

 

Asistenčni sistemi

Novi Crafter: radarski tempomat ACC
Začnite predvajati videoposnetek
Novi Crafter: senzor za mrtvi kot
Začnite predvajati videoposnetek
Novi Crafter: asistenca za manevriranje s prikolico
Začnite predvajati videoposnetek
Novi Crafter: asistenca za ohranjanje smeri
Začnite predvajati videoposnetek
Novi Crafter: asistenca za bočni veter
Začnite predvajati videoposnetek
Novi Crafter: parkirni sistem s krmilno avtomatiko
Začnite predvajati videoposnetek
Novi Crafter: senzorska zaščita bočne strani
Začnite predvajati videoposnetek

Galerija

Privlačen kot še nikoli.

Podrobno spoznajte novi Crafter furgon.

Privlačen kot še nikoli.

Podrobno spoznajte novi Crafter furgon.

e-Crafter

Električen.

Praktičen.

Inovativen. 

Novi e-Crafter nudi polno moc s skoraj ničelnimi emisijami. Že od prvega vrtljaja naprej ima elektromotor z močjo 100 kW na voljo največji navor 290 Nm. Med vožnjo imate na večfunkcijskem prikazovalniku Colour pregled nad vsemi ključnimi podatki - od toka energije in rekuperacije do razpoložljivega dosega.

 

 

Doseg (NEVC) 173 km*    

Kapaciteta baterije 35,8 kWh   

Čas polnjenja (AC/CCS do 80 %) 05:20 h/00:45 h  

Poraba električne energije (NEVC), komb. 21,5 kWh/100 km

Največja moč motorja 100 kW      

Največji navor 290 Nm      

Najvišja hitrost 90 km/h      

Lokalna emisija CO2 0 g/km      

Največja nosilnost 970kg      

Največja tovorna prostornina 10,7 m3      

Največje mere tovornega prostora 3.201 mm x 1.832 mm x 1.861 mm

 * Navedeni doseg je doseg po opravljenih voznih ciklih skladno z Novim evropskim voznim ciklom (NEVC) na preizkusnih valjih. V praksi dejanski doseg odstopa od tega. Odvisen je od načina vožnje, hitrosti, izbranih pnevmatik, uporabe komfortnih/dodatnih porabnikov, zunanje temperature, števila sopotnikov/obteženosti, izbranega voznega profila (Normal, ECO, ECO+) in topografije. Poraba električne energije v kWh/100 km: 21,5 (kombinirana); emisija CO2 v g/km: 0 (velja za emisijo CO2 med vožnjo, skupne emisije CO2 so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato poroča uporabo ekološko pridobljene elektrike).

Glavne značilnosti

Tehnologija
Notranjost
Zunanjost
Varnost
Asistenčni sistemi
Udobje
Infotainment & Car-Net

Možnost 8-stopenjskega prestavljanja. In to pri vseh vrstah pogona.

Novi Crafter je edino vozilo v svojem razredu s šestimi kombinacijami pogona in menjalnika. Pogon spredaj, pogon zadaj¹ ali štirikolesni pogon 4MOTION lahko po želji kombinirate z 8-stopenjskim avtomatskim¹ ali z ročnim menjalnikom. Srce vozila so novo razviti zmogljivi motorji TDI, posebej zasnovani za zahtevne pogoje, ki jih mora obvladovati gospodarsko vozilo.

 

¹ Na voljo pozneje.

Ima številne cone udobja. Tudi eno, ki je ne boste želeli več zapustiti.

Z vzmetenim sedežem ergoComfort¹ in do potankosti premišljenim odlagalnim konceptom se vozniška kabina novega Crafterja spremeni v najudobnejše delovno mesto za voznike, ki v vozilu preživijo veliko časa. Tudi tovorni prostor je vse prej kot povprečen: zaradi njegove velike širine in višine ter za 100 mm nižjega nakladalnega roba² z nobenim tovorom ne boste imeli težav.

 

¹ Na voljo pozneje. 

² Podatek velja za novi Crafter furgon s sprednjim pogonom, v primerjavi z zadnjim pogonom in štirikolesnim pogonom 4MOTION.

 

 

 

Zasnovan za najrazličnejše panoge. Kot nalašč za vaše delo.

S tremi različnimi dolžinami, tremi različnimi višinami in raznoliko opremo, ki olajša vsakodnevno delo, je novi Crafter furgon odlično pripravljen za vse vaše delovne izzive.

 

Stavi na zanesljivo varnost. Avtomatsko.

Sedem inteligentnih varnostnih sistemov, kot so denimo funkcija večnaletnega zaviranja, elektronski stabilizacijski program in antiblokirni sistem, v novem Crafterju zagotavlja maksimalno zaščito od starta do cilja.

 

Večji od drugih. Pa kljub temu nikamor ne zadene.

Z 20 inovativnimi asistenčnimi sistemi, ki pri vožnji lahko razbremenijo voznika in mu pomagajo v kritičnih situacijah, postavlja novi Crafter povsem nova merila na področju varnosti.

 

Tako udoben, kot si želite.

Vozniška kabina novega Crafterja spada med najudobnejša delovna mesta za voznike, ki v vozilu preživijo veliko časa. Kdor si želi še več udobja, lahko izbira iz bogate ponudbe dodatne opreme.

 

Vaša mobilna prihodnost se že uresničuje. Za krmilom.

Mobilne spletne storitve iz ponudbe Car-Net spremenijo novi Crafter v informacijsko središče, osnovano na internetu. Poslovne stike lahko preprosto vzdržujete tudi med vožnjo in tudi zunaj pisarne ostanete vpeti v službeno dogajanje.

Nadaljnji koraki