Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Multivan 6.1

Začnite predvajati videoposnetek

Najnovejša izvedba legendarnega modela. Najnovejša izvedba legendarnega modela. Ali je mogoče nekaj popolnega še bolj izpopolniti? Lahko poskusimo: ta generacija Multivana sistematično nadaljuje s preverjenimi odlikami in se ponaša s številnimi posebnostmi. Razvili smo inovativnega spremljevalca z najsodobnejšimi infotainment, asistenčnimi in varnostnimi sistemi ter pri tem ohranili brezkompromisno multifunkcionalnost. Robustni in prostorni Multivan 6.1: vsestransko vozilo za vse, ki so ves čas v gibanju.

Posebnosti 6.1

Nova definicija standarda.

Sprednji žarometi (H7 in LED)

Zadnje luči (standardne in LED)

Nov dizajn mreže hladilnika

Nov dizajn odbijača

Nova aluminijasta platišča

Nove, kakovostne sedežne prevleke

Posodobljena modularna armaturna plošča

Novi infotainment sistemi z diagonalo zaslona do 23 cm (9,2 palca)

Novi asistenčni sistemi

Notranjost 6.1 Pogled v prihodnost: poleg novega opcijskega digitalnega kombiniranega instrumenta Digital Cockpit, ki v diagonalo meri 26 cm (10,25 palca), v notranjosti Multivana 6.1 blestijo najsodobnejše možnosti serijske povezljivosti, ki jih omogoča najnovejša generacija modularnega infotainment sistema, vključno s 23-centimetrskim (9,2 palca) zaslonom na dotik v sredinski konzoli. Poleg tega višji položaj sedenja in opcijske 4-smerno nastavljive ledvene opore skrbijo za vrhunsko udobje, številni predali v vozilu pa za izjemno preglednost.

Digitalni prikazi 6.1

 

Digitalni kombinirani instrument

  

Vaša nova upravljalna centrala. 

Tahometer prihodnosti: po želji je pri izvedbi Comfortline klasični prikazovalnik mogoče zamenjati za 26-centimetrski (10,25-palčni) visokoločljivostni, samoosvetljeni zaslon - pri izvedbi Highline pa je ta vgrajen že serijsko. Inovativni kombinirani instrument voznika seznanja z veliko informacijami. Tako voznik izve še kaj več kot le, s kolikšno hitrostjo vozi in koliko goriva je še v rezervoarju.

 Navigacijski sistem Discover Pro

 

Vaša infotainment centrala. 

 

Ne glede na to, ali želite med vožnjo telefonirati, potrebujete informacije o dogajanju v prometu ali pa si enostavno želite le razvedrila: opcijski navigacijski sistem Discover Pro z intuitivnim upravljanjem vam nudi, npr. prek upravljanja z gestami, dostop do obsežnega nabora funkcij in vam izpolni domala vsako željo. Tako bo vožnja do cilja udobna, pri tem pa bo odlično poskrbljeno tudi za razvedrilo.

 

Volkswagen We Connect

 

Vaš ključ do sveta inovativnih spletnih storitev. 

Multivan 6.1 je serijsko opremljen z inovativnimi spletnimi funkcijami storitve We Connect in z najnovejšo generacijo modularnih infotainment sistemov. Po želji ste med vožnjo lahko povezani s spletom. S storitvijo We Connect pričakujte posebnosti, ki vsako vožnjo naredijo še udobnejšo in varnejšo. Pa naj bodo to prometne informacije v realnem času, posodobitve zemljevidov ali dostop do vozila brez ključa prek aplikacije - vaš Multivan 6.1 je optimalno povezan.

Dovršeno udobje 6.1 Naj vam bo v Multivanu 6.1 čim bolj prijetno: obsežna in občutno bogatejša serijska oprema ter komfortne opcije skrbijo za preprosto upravljanje na nivoju osebnih vozil. Tako lahko vsak dan uživate za volanom.

Elektromehansko krmiljenje
Ponudba sedežev
Telefonski vmesnik Comfort
Elektromehansko krmiljenje

Lahkotno proti cilju

 

Elektromehansko krmiljenje v Multivanu 6.1 vam nudi aktivno in prilagodljivo podporo v skoraj vseh voznih situacijah. Poleg tega nova zasnova servokrmiljenja tvori osnovo za najsodobnejše asistenčne sisteme v Multivanu 6.1.

 

Ponudba sedežev

Visoka raven sedežnega udobja.

Multivan 6.1 serijsko vključuje izjemno udobne sedeže z opcijskimi električno 4-smerno nastavljivimi ledvenimi oporami. Edinstvena rešitev: enojna sedeža, s katerima je opremljeno vozilo, je mogoče v trenutku zavrteti in vzdolžno pomakniti.

Telefonski vmesnik Comfort

Naboljše povezani

 

Serijski telefonski vmesnik Comfort vam olajša komunikacijo, lahko pa tudi brezžično polnite svoj pametni telefon (odvisno od modela). Vaše roke ostanejo tam, kamor sodijo: na volanu.

 

Vozna dinamika 6.1 Visokoučinkovito motorno tehnologijo v Multivanu 6.1 zaznamujejo moč, prožnost in varčnost. Odlična izbira, če ste veliko na poti in pri tem želite uživati v maksimalni vozni dinamiki.

Motorji

Visoka prožnost, močna vlečna sila.

Multivan 6.1 je na voljo z različnimi izvedbami motorjev in menjalnikov. Opcijski menjalnik z dvojno sklopko (DSG) brez prekinitve v prenosu pogonske moči motorja je zelo udoben in varčen. S štirikolesnim pogonom 4MOTION Multivan 6.1 v svojem razredu še naprej ostaja strokovnjak za neutrjene poti.

Asistenčni sistemi 6.1

Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC)

 

Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje avtomatsko prilagaja nastavljeno hitrost spredaj vozečemu vozilu in vzdržuje razdaljo, ki jo je predhodno nastavil voznik.

 

 

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

Začnite predvajati videoposnetek
Asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu

Tako ostanete z Multivanom 6.1 v smeri: Če preti nevarnost, da bo vaš Multivan zapeljal z voznega pasu, vas Lane Assist na to opozori s korigiranjem zasuka volana. Prav tako se sproži opozorilni ton in opozorilo na multifunkcijskem prikazovalniku.

 

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

 

Začnite predvajati videoposnetek
Asistenca za bočni veter

Asistenca za bočni veter podpira voznika pri močnem bočnem vetru in sunkih vetra z avtomatskim zaviranjem posameznih koles. Funkcija je del ESPja.

 

 

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

 

Začnite predvajati videoposnetek
Parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist

Park Assist prevzame vodenje vozila pri parkiranju.

 

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

 

Začnite predvajati videoposnetek
Senzorska zaščita bočne strani

Uživajte v varnosti  Multivana 6.1 . Senzorska zaščita bočne strani nadzira bok vozila ter z optičnim in zvočnim signalom opozarja voznika pri kitičnem približanju oviri ali osebe.

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

Začnite predvajati videoposnetek
Asistenca za odparkiranje

Asistenca za odparkiranje opozarja na promet od zadaj med odparkiranjem in manevriranjem. Zaradi uporabe samodejnega zaviranja v sili v kritičnih situacijah zagotavlja manjše število nezgod

V videu o asistenčnem sistemu je kot primer prikazan model Crafter.

Začnite predvajati videoposnetek
Avtomatski vklop/izklop dolgih luči Light Assist

Ko sistem Light Assist zazna luči spredaj ali nasproti vozečih vozil, dolge luči avtomatsko izključi, da ne bi slepile drugih udeležencev v prometu. Če je sistem aktiviran, se pri hitrosti nad 60 km/h in v popolni temi dolge luči vključijo samodejno.

 

Na sliki asistenčnega sistema je kot primer prikazan model Crafter.