Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Multivan

Odličnost šeste generacije. Multivan je že več kot 65 let idealen sopotnik za vsakodnevne naloge ali prosti čas. Poleg izjemne prostornosti in prilagodljive izrabe prostora najvišje zahteve izpolnjujejo tudi kakovostna notranja oprema z najsodobnejšimi multimedijskimi sistemi, napredni asistenčni sistemi in učinkoviti motorji.

Multivan Family 2019

 

Ne spreglejte našega akcijskega modela Multivan Family, ki poleg ostale serijske opreme vsebuje še :

  • Rear Assist (kamera zadaj) in parkpilot
  • radarski tempomat  ACC do 160 km/h
  • LED žarometi z LED dnevnimi lučmi
  • večfunkcijski komfortni volan
  • air Care Climatronic
  • leva drsna vrata
  • zapiralna avtomatika za leva in desna drsna vrata ter zadnja dvižna vrata
  • zatemnjena stekla v potniškem prostoru
  • paket luči in vidljivost

 

Število vozil je omejeno. Slika je simbolična.

Galerija

Oglejte si glavne značilnosti Multivana iz različnih zornih kotov.

Oglejte si glavne značilnosti Multivana iz različnih zornih kotov.

Video

Multivan v akciji

Spoznajte prednosti Multivana.

Emisije CO2: 216−169 g/km. Kombinirana poraba goriva: 9,4−6,5 l/100 km. Emisijska stopnja: Euro 6. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Vstopite in se sprostite. Multivan je z inteligentnimi mobilnimi spletnimi storitvami, vrhunskimi multimedijskimi sistemi ter sistemi za ogrevanje in klimatiziranjem idealen sopotnik za vsakodnevne naloge ali prosti čas.

Car-Net
Radijski in navigacijski sistemi
Ogrevanje in klimatiziranje
Komfortna stropna obloga
Komfortna armaturna plošča
Sedeži in večfunkcijska miza
Mobilno povezani

Bodite vedno seznanjeni z aktualnim dogajanjem.

Multivan je lahko opremljen s številnimi mobilnimi spletnimi storitvami. Povežete ga lahko s pametnim telefonom in internetom ter dostopate do aktualnih prometnih obvestil in aplikacij.

Najsodobnejši multimedijski sistemi

Aktualne informacije in prijetno razvedrilo na poti do cilja.

Z multimedijskimi sistemi v Multivanu bo vožnja še bolj sproščena, prepričali pa vas bodo tudi z intuitivnim upravljanjem, prvovrstno povezljivostjo in dobrim zvokom.

Za prijetno počutje na vseh sedežih

Uživajte v prijetno temperirani notranjosti.

Sodobne klimatske naprave učinkovito uravnavajo temperaturo notranjosti in tudi v vročih dneh zagotovijo dovajanje ohlajenega zraka. V hladnih dneh za občutek prijetnega ugodja poskrbi ogrevanje mirujočega vozila, za dobro vidljivost v vsakem vremenu pa ogrevanje vetrobranskega stekla.

Prijetno vzdušje serijsko

Svež zrak in svetla notranjost.

Serijske prezračevalne šobe v stropni oblogi dovajajo svež zrak v potniški prostor in zmanjšujejo rošenje stranskih stekel. Premične bralne lučke je mogoče individualno nastavljati.

Serijska oprema za Multivan Trendline, Comfortline in Highline.

Kakovostni materiali

V notranjosti vas pričakuje prijetno vzdušje.

Vodoraven potek linij, ki je značilen za zunanji dizajn vozila, se v notranjosti nadaljuje z novo zasnovo armaturne plošče. Barvna usklajenost dekorativnega panela, dekorativnih elementov in barve notranjosti ustvarja prijeten ambient, ki ga zaokrožajo številni praktični predali in odlagalna mesta.

Serijska oprema za Multivan Comfortline in Highline. Ni na voljo za Multivan Trendline.

Prostorski čudež

Uživajte v maksimalni prilagodljivosti.

Od ergonomsko oblikovanih komfortnih sedežev, enojnih sedežev, vrtljivih za 360 stopinj, do pametnega sistema vodil: Multivan se lahko pohvali z nadpovprečno prilagodljivostjo in se v le nekaj potezah prilagodi vašim potrebam.

Preudaren spremljevalec. Multivan se ponaša s praktičnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi, ki vam pomagajo v kritičnih in številnih drugih situacijah, npr. pri parkiranju in menjavi voznega pasu.

Varnostni sistemi
Parkirni sistemi
Asistenčni sistemi
Luči
Sistem za dinamično uravnavanje podvozja DCC
Visoka zaščita pri vsaki vožnji

Nanj se lahko zanesete.

Z varnostnimi sistemi za Multivan ste pripravljeni na skoraj vse: sistemi po potrebi posežejo v delovanje vozila in lahko na ta način zmanjšajo nevarnosti v prometu.

Preudaren

Pomoč pri parkiranju.

Pametni parkirni sistem v Multivanu vas pri parkiranju opozarja na ovire in olajšuje manevriranje.

Proaktiven

Podpora v kritičnih situacijah.

Inteligentni asistenčni sistemi naredijo vožnjo v Multivanu še bolj udobno, saj voznika opozorijo na spremembo voznega pasu in utrujenost.

Opazne prednosti

Da bo cestišče vedno optimalno osvetljeno.

Dolge luči s funkcijo samodejnega zasenčenja in dodatni žarometi, ki vam tudi v slabem vremenu pri zavijanju kažejo pot - na voljo vam je prav vse.

Individualno vozno udobje

Prilagodite podvozje trenutni situaciji.

Za izboljšanje voznih lastnosti lahko z opcijskim sistemom DCC podvozje individualno prilagajate z izborom možnih nastavitev NORMAL, COMFORT in SPORT.

Samo v kombinaciji z večfunkcijskim prikazovalnikom Plus ali Premium..

Moč in varčnost. Multivan je opremljen z najnovejšo generacijo motorjev, ki izpolnjujejo zahteve izpušnega normativa Euro 6. To pomeni, da je poraba goriva izjemno nizka, ne da bi se pri tem morali odpovedati užitku v vožnji.

Motorne tehnologije
Menjalnik z dvojno sklopko DSG
Štirikolesni pogon 4MOTION
Zmogljivi in varčni

Najnovejši motorji z nizko porabo.

Prav vsak agregat zagotavlja izredno nizko porabo goriva - in to ob nezmanjšanem užitku v vožnji.

Napreden

Uživajte v izjemnem udobju vožnje.

Opcijski 7-stopenjski menjalnik z dvojno sklopko DSG omogoča popolnoma avtomatsko menjavanje prestav brez prekinitve v prenosu pogonske moči in pomembno prispeva k voznemu udobju. Izbirate lahko med normalnim in športnim programom.

Opremljen za slabo vreme

Da boste kos tudi hribom in snegu.

Opcijski štirikolesni pogon 4MOTION zagotavlja dobro vlečno silo ter optimalne vozne lastnosti in vodljivost tudi v težkih razmerah, denimo pri vožnji v hribih in snegu. Po želji je štirikolesni pogon 4MOTION na voljo tudi v kombinaciji z menjalnikom z dvojno sklopko DSG in mehansko zaporo diferenciala za zadnjo premo, kar je v tem avtomobilskem razredu med pogonskimi koncepti edinstvena ponudba.

Tako fleksibilen kot vaš vsakdanjik. Z električno nastavljivima sedežema, večfunkcijskim volanom in številnimi praktičnimi rešitvami se vsaka vožnja z Multivanom spremeni v čisti užitek.

Večfunkcijski usnjeni volan
Električno 12-smerno nastavljanje sedeža
Žarometi
Media-Control
Električno poklopni zunanji ogledali
Vse je v vaših rokah

Enostavno upravljanje Multivana in tehničnih sistemov.

Večfunkcijski usnjeni volan omogoča dober oprijem in enostavno uporabo različnih funkcij. S tipkami lahko npr. upravljate radijski oz. radijsko-navigacijski sistem, mobilni telefon ali tempomat. Volan z nastavljivo višino je mogoče nastavljati tudi po globini, kar vozniku na daljših vožnjah zagotavlja udoben položaj sedenja.

Serijska oprema za Multivan Highline. Dodatna oprema za doplačilo za Multivan Trendline in Comfortline.

Individualno nastavljanje

Udobje povsem po vaših željah.

Opcijsko lahko izberete električno 12-smerno nastavljanje sedeža1. Z njim je mogoče idealno nastaviti ledveno oporo, naklon naslonjala, višino sedeža ter naklon in vzdolžni položaj sedišča. Električno 12-smerno nastavljanje vključuje ogrevanje sedeža in možnost shranjevanja treh različnih nastavitev voznikovega sedeža.

1 Samo v kombinaciji s prevlekami iz napa usnja in alkantare. Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz napa usnja. Sredinski del sedežev in notranja stran sedežnih stranic iz alkantare.
Dodatna oprema za doplačilo za Multivan Comfortline in Highline. Ni na voljo za Multivan Trendline.

Močna svetilnost

Uživajte v optimalni vidljivosti.

Za dobro vidljivost skrbijo varčni LED-žarometi in naprava za čiščenje žarometov. Notranje vzvratno ogledalo s funkcijo zasenčenja dodatno preprečuje, da bi luči zadaj vozečih vozil slepile voznika.

Brezžično

Uporaba multimedijskega sistema je lahko zelo udobna.

Z opcijsko aplikacijo Volkswagen Media Control1 lahko svoj pametni telefon ali tablični računalnik spremenite v daljinski upravljalnik2 za radijsko-navigacijski sistem in funkcije avdiosistema za potniški prostor udobno upravljate preko WLAN-povezave. Ali pa npr. prenesete navigacijsko pot z vašega tabličnega računalnika na barvni zaslon na dotik.

1 Samo v kombinaciji z radijsko-navigacijskima sistemoma Discover Media in Discover Media Plus.
2 Voznik funkcij aplikacije Volkswagen Media Control ne sme uporabljati med vožnjo, saj bi s tem kršil prometne predpise.
Dodatna oprema za Multivan Trendline, Comfortline in Highline.

Nastavljivi in ogrevani.

Za še več udobja.

Zunanji ogledali sta serijsko električno nastavljivi in ogrevani, opcijsko pa sta lahko tudi električno poklopni. Odvisno od modela sta ohišji zunanjih ogledal lakirani ali ne.

 

Dodatna oprema za Multivan Trendline, Comfortline in Highline.

Nadaljnji koraki