Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

999 vozil: California "30 Years" za 30. rojstni dan bivalne ikone.

21.08.2018
  • Jubilejni model z individualno opremo
  • Novi dekor "Bright Wood" za kuhinjo in  omarice
  • Zunanja plaketa s serijsko številko

Pri Volkswagen gospodarska vozila praznujejo 30-letni jubilej njihove kamping ikone s posebnim modelom "California 30 Years". Gre za omejeno serijo 999 vozil, ki je pri nas na voljo za naročilo od konca avgusta.

Ko ne potujete, je California vsestranski kombi, med vikendi in dopustom pa se prelevi v vozilo za doživetja z dvižno streho. Kombinacijo vozila za vsak dan in bivalnika je Volkswagen za jubilej nadgradil in osvežil.  California 30 Years je naslednica posebnih serij kot sta California Freestyle (2002), in California NoLimit (2007) ali California Generation (2013), ki so zaželjeni in cenjeni zbirateljski objekti. Ta potencial ima tudi  California 30 Years. Vsaka od 999 primerkov je na zunanji strani opremljen z dvema individualnima plaketama s tekočo serijsko številko.

Na zunaj se  California 30 Years ponaša s streho v kontrastni barvi  "Zrcalno srebrna" ali "Indijevo siva". V enaki barvi sta tudi ohišji zunanjih ogledal.  B stebrička sta oblečena v bleščeče črno barvo. Dodatna zunanja oprema (glede na  Californijo Coast) so tudi polirana 17' platišča iz lahke kovine "Cascavel" v srebrni  ali atracitni barvi.

Notranjost vozila je individualizirana z novim dekorjem "Bright Wood" (kuhinja in omarice). Serijska oprema je tudi koncept notranjih luči  "Camper" z led osvetlitvijo dvižne strehe, zadnjih dvižnih vrat in kuhinjskih omaric.  Zadaj je vgrajen priključek za zunanji tuš. Serijsko ogrevanje mirujočega vozila ga naredita prijetnejšega za bivanje  jeseni in spomladi. Aktivira se ga lahko z stikalno uro ali daljinskim upravljanjem. 

Z izbiro opcijskih paketov "Safety" in "Tour"  lahko Californio 30 Years dodatno individualiziramo.

V paketu  "Tour" so mehka prevleka za spodnje ležišče, žepna svetilka z magnetom in snemljiva vlečna kljuka.

Paket "Safety" vsebuje LED-žaromete in zadnje luči, pranje sprednjih žarometov, Side-Assist in tempomat, zunanji ogledali el. nastavljivi, ogrevani, poklopni, paket luči in vidljivost (s senzorjem za dež, avtomatskim zasenčenjem notranjega ogledala, avtomatskim vklopom luči in raznimi opcijami za luči)

California "30 Years" bo predstavljena na Caravan salonu v Düsseldorfu (25.8. do 2.9.).