Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Caddy Family

14.02.2019

Caddy Family. Avto za vso družino.

Pri nakupu družinskega avta ne odločate le vi, ampak tudi vsak član vaše družine. Caddy Family poskrbi za zadovoljstvo otrok in odraslih, saj poleg prostornosti in inovativnih rešitev za shranjevanje prtljage nudi celo vrsto serijske opreme, ki poskrbi za varno in zabavno vožnjo v vseh okoliščinah. 

 

Caddy Family je v izvedbi Comfortline z dodano sledečo opremo:

 

  • parkirni sistem zadaj
  • usnjen večfunkcijski volan
  • večfunkcijski prikazovalnik PLUS
  • predpriprava za prostoročno telefoniranje
  • avtomatska klimatska naprava Climatronic 

  

Zdaj že za 18.990 EUR! 

 

Nekatera prikazana in navedena oprema je na voljo opcijsko. Navedena cena vključuje DDV. Ponudba velja za vozila na zalogi do odprodaje zalog. Slika je simbolna.

V ceno vozila je vključen bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratno sklenitvijo kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o.(zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Adriatic Slovenica d.d.), pod pogoji akcije VWGVBONFAST19.

 

Katalog za model Caddy je dostopen  TUKAJ.                                                                                                                     Aktualno zalogo vozil si lahko ogledate tukaj TUKAJ