Zapri meni

Volkswagen Furgoni

 

Za velike in težke naloge

Furgoni znamke Volkswagen Gospodarska vozila vas in vaš tovor zanesljivo pripeljejo do cilja ter vam pomagajo pri velikih in težkih nalogah.

Ustvarite si svojo sliko o furgonih

Mojstrsko reši skoraj vsako nalogo Caddy furgon

Vsak nov dan prinese nove izzive, ki zahtevajo hitre, a vedno profesionalne rešitve. Caddy furgon je vozilo, ki vam v skoraj vsaki situaciji optimalno stoji ob strani. Serijsko je opremljen z radijskim sistemom in vmesnikom za mobilni telefon. Poleg tega so v serijsko varnostno opremo zajete funkcija večnaletnega zaviranja ter čelni varnostni blazini za voznika in sovoznika ter stranski varnostni blazini za glavo. Caddy furgon je strokovnjak za vsa področja in prepriča s prostornino tovornega prostora do 4,7 m³.

Najnovejša izvedba legendarnega modela Transporter 6.1

Ali je mogoče nekaj popolnega še bolj izpopolniti? Lahko poskusimo: ta generacija Transporterja dosledno ohranja njegove preizkušene lastnosti in hkrati v njegovem razredu postavlja nova merila. Skupaj z našimi strankami smo tako razvili zanesljivega partnerja z novimi rešitvami za prijeten delovni dan, ki je opremljen z najsodobnejšimi asistenčnimi, varnostnimi in infotainment sistemi in ki ga odlikuje nespremenjeno brezkompromisna multifunkcionalnost za vsakdanjo rabo. Robustni in prostorni Transporter 6.1: vsestransko vozilo za vse, ki morajo vsak dan pošteno poprijeti za delo.

Za vse, ki imajo velika pričakovanja Crafter furgon

Crafter se v svojem razredu ponaša z najbolj praktičnim natovarjanjem in najbolj zanesljivim fiksiranjem tovora. S tremi različnimi dolžinami, tremi različnimi višinami in raznoliko opremo, ki olajša vsakodnevno delo, je Crafter furgon odlično pripravljen za vse vaše delovne izzive. Vozniška kabina Crafterja spada med najudobnejša delovna mesta za voznike, ki v vozilu preživijo veliko časa. Kdor si želi še več udobja, lahko izbira iz bogate ponudbe dodatne opreme.

Električen. Praktičen. Inovativen. e-Crafter

Novi časi zahtevajo nove rešitve. To velja predvsem za naraščanje dostavnega prometa v mestnih središčih. Novo razviti e-Crafter je prvo popolnoma električno vozilo znamke Volkswagen Gospodarska vozila, namenjeno za kurirsko, ekspresno in paketno dostavo, ki je že danes kos zahtevam jutrišnjega dne – in to z nezmanjšano tovorno prostornino (v primerjavi s Crafterjem s srednjo medosno razdaljo, visoko streho in pogonom na zadnja kolesa). Točno tako, kot jo pričakujete od Crafterja prihodnosti.

Posebnosti v ponudbi serijske opreme

Radijski sistem

Sodobni način razvedrila. Razvedrilo in informacije na poti do cilja.

Del serijske opreme sta radijski sistem Composition Audio in Bluetooth telefonski vmesnik. Na sliki je prikazan radio Composition Audio v Caddy furgonu.

Asistenca za speljevanje na klancu

Enostavnejše speljevanje navkreber.

Serijska asistenca za speljevanje na klancu na strmini preprečuje, da bi se furgon premaknil vzvratno. S tem zagotavlja udobno upravljanje furgona pri speljevanju.

Funkcija večnaletnega zaviranja

Serijska varnost. Zagotovite si prednosti, ki jih prinaša inovativni zavorni sistem.

Serijska funkcija večnaletnega zaviranja v furgonih znamke Volkswagen Gospodarska vozila po trčenju zavira vozilo in na ta način v idealnem primeru prepreči nadaljnja trčenja (v okviru sistemskih omejitev). Funkcija večnaletnega zaviranja se aktivira, če dva medsebojno neodvisna senzorja zaznata prometno nesrečo. Po kratkem pojemku funkcija upočasni vozilo do hitrosti 10 km/h, pri čemer lahko voznik kadarkoli ponovno prevzame nadzor. V okviru sistemskih omejitev.

Štirikolesni pogon 4MOTION

Začni video
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen