Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni

Servis Volkswagen Jamstvo mobilnosti

 

Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen

Bodite brez skrbi na vaši poti.

 

Z vami smo na vsakem kilometru.

Vaša mobilnost je naš cilj. Tudi v primeru okvare ali nesreče in vožnje v tujini. Naše jamstvo mobilnosti, ki vam ga zagotavlja Asistenca Porsche Slovenija - Volkswagen poskrbi, da ste brezhibno mobilni dan in noč, doma in v tujini.

Ko potrebujete pomoč, nas pokličite.

Volkswagnova številka za klic v sili 080 19 17

Klici iz tujine +386 1 58 25 102

Želimo vam, da bi se vse poti končale varno in brez zapletov. Če pa ne bo šlo po načrtih, bomo priskočili na pomoč.

Storitve v primeru okvar in nezgod

Pomoč 24 ur na dan. 7 dni v tednu. 365 dni v letu.

Pomoč na kraju dogodka

V primeru okvare bo pomoč prispela čim prej. Ne glede na to, ali gre za težave pri vžigu, prazen rezervoar ali kaj drugega - ponovna vzpostavitev pripravljenosti za vožnjo na kraju samem je brezplačna (v to niso vključeni stroški potrošnega materiala in nadomestnih delov).

Avtovleka

Če pomoči na kraju samem ni mogoče zagotoviti, zagotovimo brezplačno avtovleko do najbližjega partnerja za servisiranje gospodarskih vozil Volkswagen.

Reševanje vozila po nezgodi

Po nezgodi poskrbimo tudi za reševanje vozila in prevzamemo stroške, vključno z vleko v višini do 500 EUR.1 Zagotavljamo vam nujno potrebne nadomestne dele v primeru okvare ali nezgode in krijemo vse stroške v zvezi s pošiljanjem, carino, letalskim tovorom, dostavo paketov ali hitro dostavo.

1 Z izjemo odstranjevanja posledic nezgode in čiščenja.

Ups!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen