Meni
Zapri meni

ID. Buzz
Preporod mobilnosti

  1. 1.

    Konceptno vozilo Pojdi nazaj

ID. Buzz
Preporod mobilnosti

  1. 1.

    Konceptno vozilo Pojdi nazaj

Ekskluzivni ogled: novi ID. Buzz – še zamaskiran, a že pionir

Kmalu bo napočil čas: ID. Buzz je popolnoma električen model kombija, ki je že pripravljen za prihajajočo serijsko proizvodnjo. S prvo sliko zamaskiranega ID. Buzza vam že sedaj nudimo vpogled v to, kar vas čaka leta 2022.

Zamaskirana predserijska študija

Navzven in navznoter: nova dimenzija svobode

Že na prvi pogled je jasno: kompaktna zunanjost - prostorna notranjost, ki ponuja veliko prostora za osebni razvoj. Zaradi kompaktne zasnove je kot nalašč za urbano okolje in ga je mogoče povsem sproščeno voziti tudi po ozkih mestnih ulicah. V izvedbi ID. Buzz Cargo pa je novi model inovativen pionir med dostavniki.

Pozdravljena, prihodnost. Pozdravljen, konceptni ID. Buzz

Volkswagnov kombi. Že več kot 70 let navdušuje ljudi po vsem svetu. Volkswagen Gospodarska vozila to navdušenje zdaj prenaša v dobo električne mobilnosti. Z modelom ID. Buzz, ki je poklon legendarnemu Bulliju, a je zasnovan povsem na novo in usmerjen v prihodnost. Popolnoma povezan. Intuitiven. Z novo definicijo udobja in funkcionalno uporabnostjo za vsak dan. Za maksimalno svobodo. ID. Buzz je več kot le kombi z elektromotorjem. Ustvarjen je za vse, ki želijo skupaj z nami vstopiti v novo dobo električne mobilnosti.

Nove razsežnosti svobode in vsakdanjika

Ne samo lep, ampak tudi pameten: dizajn ID. Buzza

Poklon prvemu Bulliju - a obenem povsem svojstven. Dizajn modela ID. Buzz je veliko več kot pa samo videz. Pametne funkcije in zasnova, ki je prilagojena maksimalni izrabi prostora: to in še veliko več nudi ID. Buzz.

LED-žarometi

Inteligentne "oči" z LED-tehnologijo, ki interaktivno komunicirajo z vami in s funkcijo dinamičnih/matričnih žarometov skrbijo za optimalno vidljivost.

Senzorji: videti, ne da bi bili videni

Kljub opaznemu dizajnu modela ID. Buzz so njegovi senzorji nevpadljivi in so diskretno integrirani v novi dizajn. Zaznavajo okolico v vozilu in zunaj njega, da bi bila vaša vožnja čim bolj prijetna in nenaporna.

Nova dimenzija prilagodljivosti

Katalizator? Rezervoar? Tega ID. Buzz ne potrebuje. Kar pomeni: več prostora za vas. In tega ID. Buzz maksimalno izkoristi. Zunanjost z optimiziranim količnikom zračnega upora, notranjost z obilico prostora.

Ko gre za tovor: ID. Buzz Cargo

Pameten, okreten, vzdržljiv: če cenite Transporterja, boste vzljubili ID. Buzz Cargo. Vsak centimeter prostora je izkoriščen za domiselne nadgradnje in predelave. Zmore tako veliko, da je več kot le dostavnik z elektromotorjem - je ID. Buzz Cargo.

Zasnovan za mesta prihodnosti

Ne samo vsestranski, ampak tudi edinstven

Razvit za mesta

Ozka mestna središča? To za ID. Buzz Cargo ni noben problem. Njegov manjši elektromotor in daljša medosna razdalja poskrbita za majhen obračalni krog in majhno površino - brez omejevanja tovornega prostora. Prilagodljiv in premišljen - ID. Buzz Cargo.

Izdelan z ljubeznijo. V Hannovru.

66 let pred začetkom proizvodnje modela ID. Buzz leta 2022 je iz tovarne v Hannovru zapeljal prvi Bulli. Ker je to glavni sedež znamke Volkswagen Gospodarska vozila, pomeni proizvodnja Bullijevega naslednika na tej lokaciji veliko čast in zavezo. V ta namen je bilo potrebnih veliko adaptacij, pa tudi nekaj novogradenj. V Hannovru se veselimo prihodnosti.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen