Meni
Zapri meni
Zapri

Največji doseg po WLTP.9:

420 km

Čas polnjenja od 5 % do 80 %10:

ca. 30 min.

ID. Buzz Cargo: nove razsežnosti poslovne mobilnosti

Katera vaša pričakovanja mora izpolnjevati sodobni poslovni dostavnik? Električni pogon, dovolj prostora za tovor in obenem možnost vožnje na dolge razdalje: vse to vam nudi novi ID. Buzz Cargo. S sodobno povezljivostjo, digitalnimi sistemi in številnimi inteligentnimi rešitvami, ki so namenjene temu, da bo vaše delovno življenje preprostejše, pa nudi še celo malo več. Z inovativnim ID. Buzzom Cargo predstavljamo novo generacijo komercialne mobilnosti. Po navdihu prvega Bullija je novi ID. Buzz Cargo Volkswagnov prvi popolnoma električni dostavnik. Pri tem pa je nastalo zmogljivo in trajnostno gospodarsko vozilo, ki z odliko premaga skoraj vse izzive vašega delovnega vsakdana.

Novo zasnovan tovorni prostor: z njim je ID. Buzz Cargo mojster natovarjanja

Velik tovorni prostor - kljub kompaktnim meram, hkrati pa popolnoma električen: ID. Buzz Cargo je pripravljen, da na novo definira prihodnost poslovne mobilnosti. Njegov sodobni dizajn tovornega prostora navduši z dovolj prostora za dve prečno naloženi euro paleti. V kombinaciji z veliko prostornino tovornega prostora, ki meri do 3,9 kubičnega metra1, in visoko nosilnostjo 650 kg ID. Buzz Cargo prepriča na celi črti. Obilico prostora zagotavlja tudi premišljen koncept predalov in odlagalnih mest v armaturni plošči, ki omogoča urejeno in varno shranjevanje skoraj vseh službenih pripomočkov - od delovnih rokavic do zložljivega metra. Z njegovim zmogljivim električnim pogonom so z opcijsko vlečno napravo poleg tega brez težav možne priklopne obremenitve do 1.000 kg. Tako novi ID. Buzz postane pravi delovni stroj.

Več trajnosti za sodobno poslovno mobilnost

Novi ID. Buzz Cargo nudi sodobno mobilnost za skorajda vsako panogo - tudi če morate kdaj prevoziti daljše razdalje. Z ID. Buzzom Cargo, ki vam ga bomo dobavili z nevtralno bilanco emisij CO22, lahko brez dodatnega polnjenja prevozite do pribl. 420 kilometrov3. Na poti vam bo tehnologija Plug & Charge4 v prihodnje olajšala polnjenje na javnih polnilnih postajah po vsej Evropi. Tako boste morali le še priključiti polnilni vtič in polnjenje se bo že začelo. Električni pogon poleg tega pomeni, da imate z ID. Buzzom Cargo dovoljenje za uvoz na okoljevarstvene cone v središčih mest, ki so za vozila z motorjem z notranjim zgorevanjem lahko omejene. Tako bo z ID. Buzzom Cargo vaša poslovna mobilnost še bolj prilagodljiva.

Tehnologije prihodnosti: že danes v ID. Buzzu Cargo

Novi ID. Buzz Cargo vas pri vsakodnevnem delu podpira s številnimi digitalnimi funkcijami in naprednimi tehnologijami. Po želji je lahko opremljen z več kot 30 asistenčnimi sistemi, dobro vidljivost pa omogočajo opcijski matrični LED-žarometi: novi ID. Buzz Cargo se ponaša z izjemnim udobjem in kakovostjo. Hkrati pa je tudi ves čas povezan s spletom, kar mu omogoča integrirana SIM-kartica. Tako bodo digitalne funkcije v ID. Buzzu Cargo enostavno posodobljene. Z brezžičnimi posodobitvami5 prek storitev We Connect6 je programsko opremo mogoče posodobiti popolnoma preprosto s pritiskom na tipko.

ID. Buzz Cargo: popolna poslovna električna mobilnost

Tovorni prostor

Dobro premišljen koncept: veliko prostora na malo površine

Kompaktne mere, pa vseeno veliko tovornega prostora, poleg tega pa še popolnoma električen: z ID. Buzzom Cargo boste svojo poslovno mobilnost definirali popolnoma na novo. Zaradi svoje sodobne platforme MEB novi ID. Buzz Cargo omogoča maksimalen tovorni prostor na majhni osnovni površini - na tovorni površini je dovolj prostora za dve prečno naloženi euro paleti. Skupno pa je v ID. Buzz Cargo mogoče naložiti do 3,9 kubičnega metra1 tovora. Praktično: trdna predelna stena med vozniško kabino in tovornim prostorom je po želji lahko opremljena z oknom in nakladalno odprtino. Z drugimi, opcijskimi drsnimi vrati na voznikovi strani bo natovarjanje še bolj udobno in prilagodljivo. Poleg tega novi ID. Buzz Cargo združuje veliko tovorno prostornino in odlično okretnost: njegov majhen obračalni krog, ki meri le 11,09 m, je uporaben predvsem pri uporabi na ozkih ulicah velemest. Okreten, prilagodljiv in prostoren, kljub kompaktnim meram: tako je novi ID. Buzz Cargo kos skoraj vsakemu izzivu sodobne poslovne mobilnosti.

Voznikovo delovno mesto

Premišljena armaturna plošča: dobro organizirani skozi delovni vsakdanjik

Veliko odlagalnega prostora in mest za polnjenje: optimizirano voznikovo delovno mesto v novem ID. Buzzu Cargo je odlično opremljeno za vaš delovni vsakdan. Na serijski dvosedežni klopi se lahko z vami peljeta do dva sopotnika. Notranjost je opremljena popolnoma brez živalskega usnja. S tem ID. Buzz harmonično združuje trajnost in uporabno udobje. S posebnim konceptom predalov in odlagalnih mest v armaturni plošči, ki je bil zasnovan prav za poslovno uporabo, boste na poti dobro organizirani. Delovne rokavice, dobavnica ali zložljivi meter, steklenica s pijačo, kavna skodelica ali škatla za malico - tukaj se bo za skoraj vse našlo mesto in primeren odlagalni prostor. Na primer v velikem, odprtem predalu na zgornji strani armaturne plošče ali v sovoznikovem predalu s ključavnico. Poleg ustreznega predala za vaš pametni telefon, v katerem lahko po želji naročite možnost indukcijskega polnjenja, novi ID. Buzz Cargo opcijsko omogoča številne priključke USB-C, s katerimi lahko z elektriko oskrbujete dodatne naprave.

ID. Buzz Cargo Box

Mobilni prostor za shranjevanje za na pot: pisarna vedno pri roki

Za preprosto vzdrževanje reda: opcijski zaboj ID. Buzz Cargo Box je praktična posebnost s futuristično zasnovo za opcijska enojna sedeža v vozniški kabini. Tako lahko hitro in učinkovito shranite stvari, potrebne za vsakdanje delo, premišljeno pospravite med voznikovim in sovoznikovim sedežem. Funkcionalni, odstranljiv zaboj za shranjevanje omogoča prostor za steklenice s pijačo, kavne skodelice ali kulije, poleg tega pa ima tudi prostoren zgornji predal, v katerega je mogoče shraniti majhne do srednje velike prenosnike, mape, podloge za pisanje in podobno. Tako boste imeli svojo pisarno vedno pri roki. Mobilnost in prilagodljivost: zaboj ID. Buzz Cargo Box omogoča pametno izrabo prostora za na pot.

Infotainment

Bolj udobno ne gre: nova digitalna mobilnost

Digitalni kombinirani instrument, internetna povezava in mobilne spletne storitve - novi ID. Buzz Cargo vam službeni vsakdanjik olajša z najsodobnejšimi tehnologijami. Prek opcijske funkcije App-Connect lahko glasbo, zvočne knjige ali sporočila preprosto prenesete s svojega pametnega telefona na 25,4 cm (10 palcev) veliki barvni zaslon na dotik, s katerim je opremljen infotainment sistem. Z infotainment sistemom lahko sicer udobno upravljate številne funkcije - med drugim tudi predvajanje digitalnega radia DAB+. Poleg ustreznega predala za vaš pametni telefon, v katerem lahko po želji naročite možnost indukcijskega polnjenja, novi ID. Buzz Cargo opcijsko omogoča številne priključke USB-C, s katerimi lahko z elektriko oskrbujete dodatne naprave.

Zasnova luči

Napredna osvetlitev, ki komunicira z vami

Za simpatično podobo novega ID. Buzza Cargo poskrbi predvsem tudi njegova sodobna zasnova luči. Ko se z avtomobilskim ključem (velja za vozila z opcijskim sistemom Keyless Access za zaklepanje in zagon brez ključa) približate vozilu, vas ID. Buzz Cargo pozdravi s prijaznim "odpiranjem oči", pri čemer se njegovi opcijski matrični LED-žarometi električno dvignejo in zasvetijo. S funkcijo Coming Home/Leaving Home ID. Buzz Cargo razsvetljuje temo: ko pridete do vozila ali ko ga želite zapustiti, vam opcijski matrični LED-žarometi in svetlobna projekcija osvetlijo pot. Inovativna svetlobna tehnologija v ID. Buzzu Cargo redno poskrbi za svetle trenutke v delovnem vsakdanjiku.

Popolnoma omrežen: povezljivost in tehnologija

Brezžične posodobitve

Posodobitve programske opreme povečujejo funkcionalnost digitalnih sistemov v vašem ID. Buzzu Cargo. Te je z brezžičnimi posodobitvami5 v kombinaciji s pogodbo za We Connect6 mogoče redno posodabljati in nadgrajevati. Brez obiska servisa in popolnoma preprosto: brezžične posodobitve5 se med vožnjo prenesejo v ozadju prek dostopa do mobilnega omrežja v vašem ID. Buzzu Cargo. Takoj ko je takšna posodobitev na voljo, se v infotainment sistemu prikaže sporočilo in ID. Buzz Cargo vas vodi skozi posamezne korake do namestitve. Medtem ko je vaš ID. Buzz Cargo parkiran - na primer ponoči - se izvede dokončna namestitev in že ob naslednjem zagonu lahko uživate v posodobljenih in izboljšanih funkcijah. Tako boste vedno ostali na tekočem in boste tudi po nakupu ID. Buzza Cargo lahko uživali sadove našega najsodobnejšega digitalnega razvoja.

Car2X

Vozila, ki v cestnem prometu komunicirajo med seboj, lahko poskrbijo za manj zastojev in opozorijo na nevarnost. Tehnologija Car2X večkratno poveča radij senzorjev vozila, saj v izračun trenutne splošne situacije vključi tudi informacije drugih udeležencev v prometu in infrastrukture. Z uporabo pametne programske opreme in elektronike je mogoče varnost dvigniti na novo raven. Tak primer je storitev "Opozarjanje na lokalne nevarnosti". Modeli ID. na primer med seboj komunicirajo na razdalji do 800 metrov in v milisekundah. Električni avtomobili s številnimi senzorji dovolj zgodaj zaznajo morebitne nevarnosti in prek radijskega WLAN-signala nanje samodejno opozorijo druge bližnje udeležence v prometu.

Asistenčni sistemi

Z več kot 30 opcijskimi asistenčnimi sistemi in možnostjo komunikacije z drugimi vozili je ID. Buzz že zdaj pripravljen na mobilnost prihodnosti. Kot prvi med Volkswagnovimi gospodarskimi vozili ima razpon pametnih asistenčnih sistemov, ki sega od funkcije za avtomatsko parkiranje in odparkiranje prek opozoril in obvestil o nevarnostih v bližnji okolici (Car2X) pa vse do najnovejše različice opcijskega sistema Travel Assist z množicami podatkov7, ki lahko namesto vas ohranja smer na voznem pasu in nastavljeno najvišjo hitrost ter pri tem upošteva razdaljo do spredaj vozečih vozil7. Pri tem si Travel Assist pomaga z množicami podatkov, med drugim v okviru funkcije prilagodljivega vodenja po voznem pasu, ki aktivno ohranja vozilo na sredini voznega pasu. Pri tem se Travel Assist z množicami podatkov prilagodi vašemu načinu vožnje in lahko ustrezno zamakne sredinsko linijo - bodisi v levo ali v desno7. Poleg tega vam Travel Assist z množicami podatkov na avtocesti po želji tudi aktivno pomaga pri menjavi voznega pasu7. Če so na voljo množice podatkov, sistemu Travel Assist z množicami podatkov za ohranjanje smeri zadostuje omejevalna črta le na eni strani voznega pasu, na primer na regionalnih cestah brez sredinske črte7. Dodatno je Travel Assist z množicami podatkov opremljen še s prediktivnim tempomatom in asistenco za ovinke. Tako lahko hitrost vozila prilagaja veljavnim hitrostnim omejitvam in poteku poti (ovinkom, krožiščem itd.)7. Prediktivno delujejo tudi opcijski matrični LED-žarometi IQ. Light. V kombinaciji z opcijsko funkcijo Light Assist se segmenti luči pri nočnih vožnjah avtomatsko vklapljajo in izklapljajo ter tako poskrbijo, da ne slepite drugih udeležencev v prometu8. Inovativen in popolnoma povezan: z ID. Buzzom boste do cilja prispeli bolj udobno.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen