Meni
Zapri meni
Zapri

Nova ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

Nova ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Z izključno električnim pogonom, celovito povezljivostjo in povsem novo zasnovo.

ID. Buzz in ID. Buzz Cargo: nova dimenzija električne mobilnosti

Z modeloma ID. Buzz in ID. Buzz Cargo kultni dizajn prenašamo v dobo električne mobilnosti. Najsodobnejše tehnologije, digitalne funkcije in novi prostorski koncepti poskrbijo za mobilno udobje, ki postavlja nova merila. Ne glede na to, ali sta v uporabi za družinske vožnje ali kot dostavno vozilo: ID. Buzz in ID. Buzz Cargo sta inteligentna sopotnika, ki s svojim značilnim nasmehom takoj poskrbita za pozitivno vzdušje.

Najlepša doživetja se začnejo z nasmehom


Novi ID. Buzz je naša ikona za dobo električne mobilnosti in ob njegovem prihodu smo se povezali še z drugimi velikimi legendami: junaki iz Vojne zvezd. Te je ID. Buzz navdušil že prvi hip - ne le s svojim edinstvenim šarmom, pač pa tudi z najsodobnejšimi tehnologijami in popolnoma novo prostorsko zasnovo. S temi aduti je simpatičen in obenem inteligenten sopotnik za vsako pustolovščino. Ne glede na to, v kateri galaksiji ste.

Preprosto galaktičen

Novi ID. Buzz je več kot samo tehnološko napreden - ima namreč tudi človeške lastnosti. Je inteligenten sopotnik, ki s svojim značilnim nasmehom takoj poskrbi za pozitivno vzdušje. Sicer ni droid, vendar smo prepričani, da bo najnovejši član družine ID. povsod takoj našel oboževalce.

Pomembna okrepitev za Volkswagen: Ewan McGregor je postal ambasador znamke

Igralec Ewan McGregor za našo ekipo predstavlja pomembno okrepitev. Ewan je velik Volkswagnov privrženec in ima lastno zbirko starodobnikov. Enega od njih je samostojno opremil z električnim pogonom. Kot dolgoletni ambasador dobre volje v okviru organizacije UNICEF UK se po vsem svetu zavzema za dobrodelnost. Ewan je tako popoln partner za našo misijo in skupaj si bomo prizadevali, da bi mobilnost postala še bolj trajnostno naravnana.

ID. Buzz & ID. Buzz Cargo: e-mobilnost nove generacije

Povsod naelektren: udobno in prilagodljivo polnjenje

Hitro polnjenje, inteligentne rešitve za polnjenje in še primerna za vožnje na dolge razdalje: medtem ko ste se morali z avtomobilom z motorjem z notranjim zgorevanjem po gorivo peljati na bencinski servis, lahko zdaj ID. Buzz in ID. Buzz Cargo polnite, kadar sta tako ali tako v mirovanju - tako doma kot na poti. Na primer v službi, pred supermarketom ali v parkirni hiši. Tako je vsakodnevna uporaba bistveno bolj prilagodljiva in udobnejša. Proste polnilne postaje hitro in preprosto najdete s pomočjo Volkswagnovih storitev polnjenja, ki vam omogočajo preprost dostop do več kot 310.000 polnilnih točk po vsej Evropi. Največja moč pri običajnem polnjenju (AC) tako pri ID. Buzzu kot pri ID. Buzzu Cargo znaša do 11 kW. Pri hitrem polnjenju (DC) največja moč polnjenja pri obeh modelih znaša do 170 kW. Če je takšno polnjenje ob avtocesti - na primer na polnilnem stebričku ponudnika IONITY - na voljo, lahko traja pribl. 30 minut, da se baterija napolni s 5 % na 80 %1.

ID. Buzz Cargo – Velik tovorni prostor na majhni površini

Popolnoma električni "delovni stroj" z velikim tovornim prostorom na majhni osnovni površini: z ID. Buzzom Cargo predstavljamo naslednjo generacijo komercialne mobilnosti. Nova zasnova tovornega prostora omogoča dovolj prostora za dve prečno naloženi euro paleti. Z veliko tovorno prostornino v velikosti do 3,9 kubičnih metrov2 in visoko nosilnostjo, ki znaša 650 kg, se ID. Buzz Cargo izkaže v skoraj vsaki situaciji - tudi v ozkih mestnih ulicah, saj njegov obračalni krog meri le 11,1 m. Druga, opcijska drsna vrata na voznikovi strani bodo vaši ekipi omogočila še udobnejše natovarjanje in raztovarjanje. Poleg tega zmogljivi električni pogon novega ID. Buzza Cargo z opcijsko vlečno napravo omogoča priklopne obremenitve do 1.000 kg.

Več o ID. Buzzu Cargo

ID. Buzz –Občutek prostornosti združen s sodobno trajnostjo

Vsestranski model, primeren za skoraj vse vsakodnevne izzive: z ID. Buzzom bo avtomobil postal stičišče, kjer boste že danes skupaj lahko doživeli mobilnost jutrišnjega dne. S svojo popolnoma novo zasnovo notranjosti postavlja novo merilo za prostornost z obilico prostora za noge. Z vsemi potniki v vozilu ima petsedežnik za drugo sedežno vrsto3 do 1.121 l prtljažnega prostora. Še več možnosti za shranjevanje nudi opcijski, odstranljiv zaboj ID. Buzz Box med voznikovim in sovoznikovim sedežem. V njem bodo steklenice s pijačo, sončna očala in parkirni listki varno pospravljeni in vedno pri roki. ID. Buzz pa nima le nove zasnove, ampak je tudi bolj trajnostno naravnan: ponaša se z nevtralno bilanco CO24 pri proizvodnji in dobavi ter podnebno ozaveščeno uporabo, če ga na primer poganja certificirana električna energija Volkswagen Naturstrom®5. Poleg tega njegova notranjost, izdelana brez živalskega usnja in deloma z recikliranimi materiali, dokazuje, da so pri razvoju trajnostnih izdelkov pomembne celostne rešitve.

Več o modelu ID. Buzz

Skupaj v smeri nove mobilnosti

Sodoben dizajn združen z inovativno tehnologijo

Kratki previsi, po želji pa je na voljo v štirih dvobarvnih lakiranjih: po navdihu prvega Bullija so v vizionarskem dizajnu ID. Buzza in ID. Buzza Cargo inovativne tehnologije združene s kompaktnimi merami. Tako sta oba modela prav zaradi svojega majhnega obračalnega kroga na primer izjemno primerna za vožnjo po ozkih ulicah velikih mest. Poleg tega sodobna tehnologija luči v ID. Buzzu in ID. Buzzu Cargo poskrbi za visoko udobje pri vsakodnevnih vožnjah - bodisi v zasebnem življenju ali službeno. Ko na primer v temi pridete do vozila ali ga želite zapustiti, vam žarometi in svetlobna projekcija osvetlijo pot. Poleg tega vam bosta oba modela z dvigom opcijskih matričnih LED-žarometov zaželela dobrodošlico (kar deluje, kot da bi odprla oči), takoj ko se boste s svojim avtomobilskim ključem, ki je kombiniran z opcijskim sistemom za dostop in zagon Keyless Advanced, približali vozilu.

ID. Buzz – Tehnologija in povezljivost: digitalne funkcije, ki vas bodo navdušile

Digitalni kombinirani instrument, internetna povezava in integrirano glasovno upravljanje: v novem ID. Buzzu delujejo številne naše najnaprednejše tehnologije. S tehnologijo Car2X lahko ID. Buzz komunicira z drugimi povezanimi udeleženci v prometu in vas tako v realnem času obvešča o možnih ovirah in nevarnostih. Po želji je ID. Buzz lahko opremljen z več kot 30 asistenčnimi sistemi, s tem pa vam omogoča udobje na najvišji ravni. S priročnimi brezžičnimi posodobitvami5 prek storitev We Connect6 boste programsko opremo sistemov popolnoma preprosto ohranjali posodobljeno. Med vožnjo interaktivni sistem ID. Light komunicira z voznikom, prilagodljiva ambientna osvetlitev pa pri tem poskrbi za prijetno vzdušje v notranjosti vozila. Ta in številne druge funkcije vozila lahko preprosto in intuitivno upravljate prek opcijskega 30,5 cm (12 palcev) velikega barvnega zaslona na dotik, s katerim je opremljen infotainment sistem. Po želji vam večje število priključkov USB-C omogoča udobne možnosti polnjenja vaših mobilnih naprav in odlično povezljivost.

Več o modelu ID. Buzz

ID. Buzz Cargo – Od armaturne plošče do mobilne pisarne: dobro organizirani skozi vsakdanjik

Urejeno in dobro organizirano: voznikovo delovno mesto v novem ID. Buzz Cargo je dobro prilagojeno za vsakodnevno delo. Na serijski dvojni sovoznikovi klopi se lahko z vami peljeta do dva sopotnika. Dovolj prostora pa se bo našlo tudi za vse vsakdanje službene pripomočke: te boste zaradi posebnega koncepta shranjevanja, zasnovanega za komercialno uporabo vozila, lahko pregledno in varno shranili. Dobavnica ali škatla za malico: tukaj se najde pravo mesto za skoraj vse. Še več prostora za shranjevanje nudi ID. Buzz Cargo z opcijskima enojnima sedežema v vozniški kabini: v opcijskem, odstranljivem zaboju ID. Buzz Cargo Box lahko poleg lončkov za kavo in ključev shranite tudi majhne do srednje velike prenosne računalnike in aktovke. Tako vas bo vaša pisarna vedno spremljala na poti. Armaturna plošča ID. Buzza Cargo pa ne prepriča le s praktičnim uporabnim udobjem, ampak tudi s številnimi digitalnimi funkcijami: integrirana SIM-kartica na primer omogoča, da lahko programsko opremo svojega ID. Buzza Cargo s preprostim pritiskom na tipko ohranjate v koraku s časom kar z brezžičnimi posodobitvami5 prek storitev We Connect6

Več o modelu ID. Buzz Cargo
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen